Niet alles is wat het lijkt!

Soms moet je verder kijken om de uitbreidingsmogelijkheden te kunnen zien. Daarom hebben wij panden geselecteerd waar uitbreiding mogelijk is. Wij delen graag deze mogelijkheden met je.

Weten waar jouw kansen liggen?

Wij vertellen je hier graag meer over. Als kruispunt voor vraag en aanbod weten wij wat er speelt in jouw regio, formeel en informeel! Wij komen graag bij je langs.

Een pand dat voldoet aan jouw eisen?

Zie je een pand die voldoet aan je eisen op dit moment maar je voorziet dat het in de nabije toekomst te klein gaat worden vraag dan naar de uitbreidingsmogelijkheden. Er kan vaak meer als dat je denkt. Als dé bedrijfsmakelaar in jouw regio denken dan ook graag met je mee. Deel daarom je plannen dan bespreken we de kansen en mogelijkheden.

Staat er op dit moment geen aanbod op deze pagina? Neem ook dan contact op met één van onze bedrijfsmakelaars en bespreek je kansen. Neem ook gerust een kijkje op onze pagina “gedane zaken”

Op zoek naar bedrijfsfinanciering?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan de juiste zakelijke bedrijfsfinanciering? Bij De Hypotheekshop zit je goed. We erkennen de uitdagingen en stress die gepaard gaan met het financieren van een bedrijf. Daarom staan we voor je klaar. Onze gevarieerde financieringsopties zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke wensen en doelen.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Afspraak maken met één van onze bedrijfs- makelaars?

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars