Kopen met een vertrouwd gevoel

Een huis kopen is een belangrijk moment in je leven. Het kenmerkt een nieuwe stap in je leven en is over het algemeen een grote investering. Die wil je natuurlijk met een vertrouwd gevoel nemen. Een aankoopmakelaar van Van Overbeek Makelaars behoedt je voor veelgemaakte fouten, voert voor jou de onderhandeling en doet bij de bezichtiging ook een uitgebreide keuring van jouw droomwoning. Laat nu weten wat je zoekt of vraag een kennismaking aan met onze makelaar.

Ik wil laten weten wat ik zoek

Laat weten wat je zoekt zodat we voor je aan de slag kunnen →

Ik wil kennismaken met een makelaar

We willen graag kennismaken en een aantal tips met je delen →

Over Van Overbeek Makelaars

Gemiddeld koopt / verkoopt een Nederlander iedere 7 jaar een nieuwe woning. Gezien de hoogte van de bedragen én het feit dat je het maar sporadisch doet, is het belangrijk je goed te laten informeren bij het aan- of verkopen van een woning. Over de markt, belangrijke aandachtsgebieden en mogelijkheden. En daar komt een makelaar van Van Overbeek Makelaars om de hoek kijken.

Waarom Van Overbeek Makelaars?

50 jaar de lokale NVM MakelaarKlanten beoordelen ons gemiddeld met een 9Een persoonlijke aanpakAantoonbaar het beste resultaat

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.