Snel verkopen, hoge opbrengst

De woningmarkt is volop in beweging. De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen en huizen worden binnen extreem korte tijd verkocht! Weet jij wat dit voor resultaat heeft gehad op de woningwaarde van jouw woning? Nee? Vraag online een waardebepaling aan of nodig één van onze makelaars uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil een gratis waardebepaling

Gratis en voor niks een volledige waarde-indicatie van jouw woning →

Ik wil het aantal kopers weten

Benieuwd hoeveel kopers wachten op een woning als de jouwe? →

Over Van Overbeek Makelaars

Gemiddeld koopt / verkoopt een Nederlander iedere 7 jaar een nieuwe woning. Gezien de hoogte van de bedragen én het feit dat je het maar sporadisch doet, is het belangrijk je goed te laten informeren bij het aan- of verkopen van een woning. Over de markt, belangrijke aandachtsgebieden en mogelijkheden. En daar komt een makelaar van Van Overbeek Makelaars om de hoek kijken.

Waarom Van Overbeek Makelaars?

50 jaar de lokale NVM MakelaarKlanten beoordelen ons gemiddeld met een 9Een persoonlijke aanpakAantoonbaar het beste resultaat

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.