Samenwerking met de Scheidingsplanner

Al je partner en jij uit elkaar gaan dan komt er heel veel op je pad. Weet dat je er niet alleen voor staat. En dat de makelaars bij Van Overbeek klaar staan om vragen te beantwoorden wat het voor je betekent als je een koopwoning hebt. Wist je dat Van Overbeek Makelaars West-Friesland, Edam-Volendam en Purmerend nauw samen werken met de Scheidingsplanner?

Samenwerking met de Scheidingsplanner

 

Al jaren voert Léon Slijkerman (1973) als Register Financieel Echtscheidingsadviseur en mediator een eigen echtscheidingspraktijk – de Scheidingsplanner – en is hij gespecialiseerd in de begeleiding van zowel particulieren als (partners van) ondernemers. Hij begeleidt mensen die samen willen scheiden (mediation), adviseert mensen die reeds een mediator hebben op financieel en fiscaal gebied, maar staat ook partijen eenzijdig bij wanneer een scheiding niet in goede harmonie verloopt. In dat laatste geval schrijft Léon in opdracht van zijn cliënt (financiële) voorstellen en beoordeelt hij de voorstellen van de wederpartij om te komen tot een totaalregeling bij (echt)scheiding. Dit doet hij in samenwerking met gespecialiseerde familierechtadvocaten.

Léon is één van de initiatiefnemers van De Nationale Scheidingshulp en hij is bestuursvoorzitter van de landelijke vereniging De Scheidingsplanner. Daarnaast is hij bestuurslid bij de vereniging en stichting RFEA

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.