Ben jij op zoek naar een seniorenwoning?

Bij het aanbod van onze seniorenwoningen vind je woningen dichtbij het station, gelijkvloers, in een rustige wijk, voldoende parkeerruimte en voorzien van een lift. Kijk gerust bij onze seniorenwoningen onder aan deze pagina, ook als je je nog lang geen senior voelt!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Voldoet je huidige woning nog wel aan jouw woonwensen?

Ga je met pensioen of ben je al met pensioen, dan is het verstandig om een blik op de toekomst te werpen. Voldoet je woning nog wel aan al je woonwensen of is het misschien te groot geworden, wil je liever naar een andere buurt of misschien is het onderhoud wel te veel geworden? Onze makelaars kennen jouw regio en weten waar de kansen liggen, ook qua seniorenwoningen. Vul hier je woonwens in dan ontvang je als eerste het nieuwste aanbod, die voldoet aan jouw wensen, in je mailbox. 

Vul hier je woonwens in!

Pensioen, hypotheek en een seniorenwoning

Een nieuwe levensfase is spannend. En in deze ‘senioren’ fase komt misschien ook weer het moment dat je een hypotheek wilt afsluiten, bijvoorbeeld als je overwaarde uit je woning wilt opnemen. Wij adviseren je op tijd je hypotheek onder de loep te nemen. Meer weten over pensioen en hypotheken? Wij informeren je hier graag verder.

Lees hier meer

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Seniorenwoningen

Alle woningen die bij ons in de verkoop staan geven wij een kenmerk mee. Eén van deze kenmerken is 'Seniorenwoningen'. Niet omdat je een bepaalde leeftijd moet hebben om deze woning te mogen kopen maar omdat wij vinden dat deze woning een plus heeft bijvoorbeeld om de buurt, type woning of een lift. Natuurlijk gelden deze voordelen niet alleen voor senioren maar voor iedereen.

Bekijk alle woningen