Ervaar het beste van landelijk wonen in Stede Broec

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in een veelzijdige gemeente waar je kunt genieten van rust, natuur en toch alle voorzieningen bij de hand hebt? Maak kennis met Stede Broec, een prachtige gemeente gelegen in Noord-Holland. Stede Broec biedt een gevarieerd woningaanbod, levendige dorpskernen en schitterende natuur.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Rijke geschiedenis

Stede Broec bestaat uit verschillende dorpen, waaronder Lutjebroek, Grootebroek en Bovenkarspel. Met zijn diverse voorzieningen en gezellige sfeer is Stede Broec een aantrekkelijke plek om te wonen. De gemeente heeft een rijke geschiedenis en een sterke gemeenschapszin.

Een van de grootste voordelen van wonen in deze gemeente is de perfecte balans tussen landelijk wonen en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De dorpskernen bieden een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen, scholen en recreatiemogelijkheden.

Genieten van de natuur

Stede Broec wordt omgeven door prachtige natuur. Het gebied kenmerkt zich door uitgestrekte polders, groene weilanden en schilderachtige waterwegen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust en ruimte. Ook zijn er diverse recreatiegebieden en parken waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Met de auto en het openbaar vervoer is Stede Broec goed bereikbaar. De gemeente ligt langs belangrijke verbindingswegen en heeft goede busverbindingen met omliggende plaatsen. Daarnaast zijn er uitstekende treinverbindingen naar onder andere Hoorn en Amsterdam.

Woongenot

Stede Broec biedt een woningaanbod voor elk budget. Als ervaren en betrouwbare makelaar in de regio, biedt Van Overbeek Makelaars uitgebreide dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. Onze lokale kennis en expertise in de woningmarkt van Stede Broec zorgt ervoor dat we jouw woonwensen snel en efficiënt kunnen vervullen. Dit doen wij tenslotte al meer dan 50 jaar!

Ontdek Stede Broec

Als je op zoek bent naar een woning in een veelzijdige gemeente waar landelijk wonen en alle voorzieningen samenkomen, is de ideale plek voor jou. Bekijk ons aanbod aan woningen te koop en ontdek de charme van deze prachtige gemeente in Noord-Holland. Neem dan gerust contact op met Van Overbeek Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw woonwensen bespreken en op zoek gaan naar jouw ideale woning in dit mooie dorp in Noord-Holland.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.