Terug naar overzicht

Van Overbeek Makelaars. Geworteld in West-Friesland.

Wie een huis wil kopen of verkopen, is altijd beter af met een makelaar die de omgeving kent. Iemand die weet wat er speelt op vastgoedgebied, vooral als het gaat om wonen en ondernemen in de regio. Voor West-Friesland heb je met Remko Koster en Daan Wubs precies de juiste personen te pakken. Remko als zeer ervaren NVM-Makelaar op het gebied van wonen en Daan als bedrijfsmakelaar die vrijwel elke m² van West-Friesland kent.

Vanuit de vestiging in Bovenkarspel bestrijken Remko en Daan de wijde omgeving, van Bovenkarspel tot Enkhuizen, via Medemblik en Andijk richting De Streek en weer terug. Beide heren maken er een sport van zoveel mogelijk van de omgeving te ontdekken. Grote kans dat je Daan ziet hardlopen in jouw buurt. Want zo heeft hij elke meter in West-Friesland ontdekt. Niet alleen het natuurschoon dat West-Friesland ruimschoots bezit, maar ook en vooral het wonen en werken in de regio.

De kracht van kenners

Die interesse voor de omgeving levert een schat aan kennis op. Een voordeel voor iedereen die overweegt een woning of een pand aan- of te verkopen. Remko en Daan weten precies welke prijzen representatief zijn voor de omgeving. Maar ook van alle bijkomende factoren zijn zij uitstekend op de hoogte. De woonbeleving bijvoorbeeld, of de economische en politieke ontwikkelingen, zoals bestemmingsplannen.

Wonen én ondernemen

Dankzij die uitgebreide kennis – Daan woont bijvoorbeeld zelf in Enkhuizen en Remko in Hoogkarspel – kom je nooit voor verrassingen te staan. Remko is inmiddels ruim 15 jaar NVM-Makelaar en ruim 28 jaar werkzaam in de Makelaardij. Remko kent het klappen van de zweep in de woningmarkt als geen ander. Ook Daan is er voor iedereen die een bedrijfspand wil huren, kopen, verhuren of verkopen. In hun carrière hebben zowel Remko als Daan een eigen netwerk opgebouwd binnen de regio. Snel schakelen, improviseren, slim bemiddelen, het behoort allemaal tot hun bagage.

Van Overbeek Makelaars. Een veilige keus

Remko Koster en Daan Wubs zijn thuis in West-Friesland. Zij kennen de markt en weten precies wat er speelt binnen de regio. Een veilig gevoel. Dat merk je zodra je een afspraak met ze maakt: de heren weten waar ze over praten.

Gewoon 0228 -52 10 52 bellen en maak een afspraak met Remko of Daan!