Terug naar overzicht

Van Overbeek Makelaars West-Friesland breidt uit

Van Overbeek Makelaars West-Friesland, al jarenlang gevestigd in de Hoofdstraat in Bovenkarspel, is energieker dan ooit. De activiteiten worden namelijk per direct uitgebreid met de bemiddeling in bedrijfsonroerendgoed (BOG). Goed nieuws voor iedere ondernemer in West-Friesland.

 

Om zowel de huizenmarkt als de BOG optimaal te bedienen, zal het collega-makelaarsteam in Hoorn nog intensiever dan voorheen samenwerken met de vestiging in Bovenkarspel, waardoor kwaliteit en professionaliteit blijven gewaarborgd.

 

Specialist in vastgoed

Was Van Overbeek al van oudsher een sterke speler in de particuliere woningmarkt, voor de BOG heeft het de beschikking over absolute topspelers in het segment. De ervaring die Van Overbeek Makelaars in ruim 50 jaar heeft opgebouwd op dit vakgebied, kan nu nóg intensiever worden ingezet binnen het bedrijfsleven van West-Friesland. Het team vormt zo dé startplek voor contact en kennis, van bestemmingplannen en bestaande bouw tot nieuwbouwprojecten.

 

Het beste uit twee werelden

Zo is particulier en zakelijk aanbod in de omgeving van de Streek, Enkhuizen, Andijk en Medemblik in de vertrouwde en ervaren handen van het uitgebreide team van Van Overbeek Makelaars, met onder meer Enkhuizenaar Daan Wubs in de gelederen. Een team dat recent op een vriendschappelijke manier afscheid nam van een vertrouwd gezicht, dat van Remko Koster, die na vele jaren Van Overbeek een nieuwe toekomst voor zichzelf heeft uitgestippeld.

 

Nieuw elan bij vertrouwde partner

Een nieuwe dynamiek bij een authentieke makelaar. Met die combinatie van opgebouwde ervaring en kennis van nu is Van Overbeek Makelaars klaar om optimale service te bieden aan iedereen die overweegt een pand aan- of te verkopen. Of het gaat om bedrijfspanden of woningen, de Van Overbeek-makelaars weten precies welke prijzen representatief zijn voor de omgeving en wat er komt kijken bij een succesvolle aan- of verkoop.