Van Overbeek Makelaars Verkoopgarantie*

Als een Van Overbeek Makelaar jouw woning mag verkopen zorgen wij ervoor dat het verkocht wordt voor de beste prijs. Dat staat voorop!

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Wat houdt de verkoopgarantie in bij Van Overbeek Makelaars? Samen met jou bepalen wij de juiste verkoopprijs en de juiste verkoopstrategie voor je woning. Wij nemen de geschatte verkooptijd met je door en bepalen de verkoopgarantie. Graag leggen wij je uit wat je kunt verwachten bij het verkopen van je huis.

Hoe wij zo overtuigd zijn?

Wij kennen de woningmarkt als geen ander Als lokale makelaar zijn wij altijd op de hoogte van wat er in onze regio gebeurtOns lokale netwerk is enorm Door onze goed gevulde database weten wij precies wat de potentiële koper zoekt. Grote kans dat jouw koper al bij ons bekend is!

Professioneel je huis verkopen
Vraag naar ons uitgebreide Van Overbeek Verkoopplan waarin wij je graag laten zien hoe wij jouw woning op professionele wijze in de markt zetten. Van professionele fotografie tot virtuele bezichtigingen. Onze makelaar vertelt je graag over onze verkoopgarantie en het Van Overbeek verkoopplan.

*Om deel te kunnen nemen aan de Van Overbeek Makelaars Verkoopgarantie zijn er voorwaarden van toepassing die de makelaar zal toelichten tijdens het kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.