Maak je wensen kenbaar!

Op zoek naar een bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte of bouwgrond? Dan ben je bij ons aan het goede adres.  Wist je dat wij ook regelmatig panden verhuren of verkopen die niet op de site hebben gestaan? En ook deze panden wil je graag zien. Maak daarom je wensen kenbaar en wij zoeken mee en houden je op de hoogte.

Maak een afspraak voor een TMI Taxatie

TMI taxatie nodig? Al onze makelaars zijn gecertificeerd en zorgen voor een goed onderbouwd TMI rapport.

Op zoek naar een specifieke bedrijfsruimte

Hou jij ook Funda in Business in de gaten of ze juist dat specifieke pand op die specifieke plek eindelijk verhuren of verkopen? Dat doe je goed maar het kan nog slimmer. Wij zijn al ruim 50 jaar de bedrijfsmakelaar in jouw omgeving. Wij kennen de markt als geen ander en komen regelmatig aan tafel bij de gemeente, projectontwikkelaars en bedrijven. Zodoende krijgen wij veel informatie over de markt, formeel en informeel, die we graag met je delen. Wij helpen je zoeken en hebben de ervaring dat we jouw wens gaan vinden.

Maak een afspraak met ons dan komen wij bij je langs en luisteren naar jouw wensen en gaan voor je op zoek. Voor je het weet hebben wij de juiste locatie en pand voor je gevonden.

Niet ieder pand komt op Funda!

Het werk als bedrijfsmakelaar bestaat voor een groot deel van de dag uit netwerken. Omdat wij al ruim 50 jaar in deze regio dé bedrijfsmakelaar zijn mogen we gerust zeggen dat wij een groot netwerk hebben. Zo gebeurd het regelmatig dat wij ondernemers aan elkaar koppelen. Zo kan het gebeuren dat we een pand verkopen of verhuren voor de markt uit. Sluit je daarom aan bij ons netwerk dan kunnen we samen naar je wensen kijken en wedden dat wij jouw pand gaan vinden?

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Maak je wensen kenbaar!

Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij helpen je mee zoeken en houden je op de hoogte van de kansen in de markt

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.