Ontdek het landelijke karakter en de voorzieningen van Wervershoof

Je bent op zoek naar een nieuwe woning in een charmant dorp met een landelijk karakter en diverse voorzieningen. Maak dan kennis met Wervershoof, een dorp gelegen aan het IJsselmeer in de provincie Noord-Holland.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Gezelligheid in Westfriesland

Wervershoof heeft een klein centrum met diverse winkels, een dorpshuis, een recreatiegebied, een sporthal en diverse sportverenigingen. In het dorpshuis worden tal van activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Daarnaast is de jaarlijkse kermis een absolute hoogtepunt waar jong en oud van genieten. Wervershoof biedt een uitgebreid woningaanbod, variërend van appartementen tot vrijstaande villa’s. Enkele woningen liggen prachtig aan landerijen met vrij uitzicht, waardoor je kunt genieten van het landelijke karakter.

Genieten aan het IJsselmeer

Wervershoof is een dorp in de gemeente Medemblik met een rijke geschiedenis als agrarisch dorp, dat zich in de 20e eeuw heeft ontwikkeld tot een forensendorp.  Het dorp beschikt over diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum, diverse sportvoorzieningen en een basisschool. Daarnaast zijn er in de omgeving van Wervershoof diverse wandel- en fietsroutes te vinden, waarmee je de prachtige omgeving kunt verkennen.

Een ander voordeel van Wervershoof is het strand aan het IJsselmeer, waar je in de zomer kunt genieten van zwemmen en ontspannen aan het water.

Goede bereikbaarheid

Wervershoof is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het dorp ligt langs de N240, die van Hoorn naar Medemblik loopt. Daarnaast is er een busverbinding met andere plaatsen in de regio en is het treinstation in het nabijgelegen Hoogkarspel een handige optie voor treinreizen.

Woongenot

Of je nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaande villa aan het water, Wervershoof biedt een divers woningaanbod voor elk budget. Als ervaren en betrouwbare makelaar in de regio, biedt Van Overbeek Makelaars uitgebreide dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning in Wervershoof. Onze lokale kennis en expertise in de woningmarkt van Wervershoof zorgt ervoor dat we jouw woonwensen snel en efficiënt kunnen vervullen.

Ontdek Wervershoof

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning in een charmant dorp met een landelijk karakter en diverse voorzieningen, dan is Wervershoof zeker de moeite waard. Bekijk ons woningaanbod en ontdek de mogelijkheden van wonen in dit prachtige dorp aan het IJsselmeer.

Neem dan gerust contact op met Van Overbeek Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw woonwensen bespreken en op zoek gaan naar jouw ideale woning in dit mooie dorp in Noord-Holland. Dit doen wij tenslotte al meer dan 50 jaar!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.