Breed 44A

Verkocht onder voorbehoud
1621 KC Hoorn € 750.000,- k.k.
Bouwjaar
Wonen 288 m2
Aantal kamers 2 kamers

Doe de Koperscheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Bouwjaar
Wonen 288 m2
Aantal kamers 2 kamers

Omschrijving

Op een wel heel bijzondere plek bevindt zich deze zeer ruim bemeten maisonnettewoning (groot circa 288 m² woonoppervlak) boven Bakker Bart, op de hoek van het Grote Noord en het Breed, op één van de meest bruisende locaties van de monumentale binnenstad van Hoorn.

De woning bevindt zich in casco staat, tekenburo Ton Hol heeft een artist impression gemaakt om te visualiseren welke potentieel het casco heeft. Uniek lees je veel in makelaarsuitingen maar wij kunnen oprecht stellen dat dit object enig in zijn soort is: een enorme woonoppervlakte met ook nog eens een dakterras van circa 80m2 staat tot uwer beschikking.

Aan de Breed zijde is de zelfstandige entree, voorzien van imposante hardhouten toegangsdeuren te bereiken welke u toegang geeft tot de eerste verdieping. Indien gewenst leent de verticale verkeersruimte zich ervoor om een liftvoorziening te realiseren. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met aansluitend het dakterras.

De raampartijen in de west- en noordgevel staan garant voor veel lichtinval in de te realiseren woning, met een fascinerend zicht op de winkelstraten het Kleine en Grote Noord alsmede het Breed.

Een bezichtiging ter plaatse zal al een ervaring op zich zijn, de beleving om in het midden van de stad te zijn met alle voorzieningen zoals nautische activiteiten, restaurants, winkels, Westfries Museum, de stadsschouwburg en strand aan de Westerdijk in de directe nabijheid is een al een belevenis op zich. Het NS station bevindt zich op loopafstand.

Interessant voor ondernemende personen of ontwikkelaars: er is thans een omgevingsvergunning voor één woning afgegeven maar sluiten niet uit dat gemeente Hoorn open staat voor de realisatie van meerdere appartementen, wonen boven winkels is tenslotte speerpunt van gemeente Hoorn ter bevordering van de levendigheid in de binnenstad. Een uitgelezen kans om in dat geval een deel weer door te verkopen danwel met kennissen en / of vrienden ter plaatse te gaan wonen.

Wat het parkeren betreft, via de gemeente is een parkeervergunning voor de binnenstad te verkrijgen. Voorts is er een parkeerfaciliteit voor een tweetal auto’s in de parkeergarage van de zich op loopafstand bevindende stadsschouwburg te verkrijgen ad € 1000,- per plaats per jaar.

Bijzonderheden:
– Projectnotaris Actus Notarissen te Hoorn;
– Aanvaarding in overleg;
– Vraagprijs € 750.000,- kosten koper (de vraagprijs is gebaseerd op de huidige casco staat)

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 750.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In centrum
Wonen
288 m2
Inhoud
800 m3
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
0
Tuin
Geen tuin
Garage
Geen garage
Toon meer

Bekijk ook

Kaart Zonnegrens

Kaart

Zonnegrens

Bewoner vertelt

" "