Grote Noord 104

1621 KL Hoorn € 595.000,- k.k.
Bouwjaar
Wonen 290 m2
Aantal kamers 3 kamers

Doe de Koperscheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Bouwjaar
Wonen 290 m2
Aantal kamers 3 kamers

Omschrijving

Grote Noord 104 en Duinsteeg 900 in Hoorn

Thans hebben wij op een hoeklocatie van dé winkelstraat van Hoorn het gehele object bestaande uit de casco winkelruimte Grote Noord 104 en de casco woonverdiepingen Duinsteeg 900 (tesamen groot circa 290m2 bvo met de mogelijkheid tot het aanbrengen van een zoldervloer ter grootte van circa 65m2 bvo) voor verkoop beschikbaar gekregen. Het object bestaat uit:

een appartementsrecht rechtgevende op het exclusieve gebruik van de casco winkelruimte (begane grond circa 80,6 m2 bruto vloeroppervlakte (Grote Noord 104 Hoorn ) kadastraal bekend als gemeente Hoorn Hoorn B 4601 A1

alsmede

het appartementsrecht ten behoeve van een woonfunctie rechtgevende op het exclusieve gebruik van de toegang op de begane grond (groot circa 14m2 bvo), de casco eerste verdieping (groot circa 98 m2 bvo) en casco tweede verdieping (groot circa 98 m2 bvo) met de mogelijkheid tot het aanbrengen van een zoldervloer ter grootte van circa 65m2 bvo, plaatselijk bekend als Duinsteeg 900 Hoorn kadastraal bekend als gemeente Hoorn Hoorn B 4601 A2

Dit Rijksmonumentale registergoed is op een in het oog springende hoeklocatie in het stadscentrum van Hoorn gesitueerd en is zowel in zijn totaliteit als per appartementsrecht te verwerven.

De raampartijen op de begane grond in zowel de kop- als de zijgevel geven veel lichtinval en bieden volop mogelijkheden om uw produkten te etaleren.

De casco verdiepingen lenen zich prima tot de realisatie van enkele woonappartementen. Thans is er al een schetsontwerp waar een drietal appartementen zijn ingetekend beschikbaar, opvraagbaar bij Van Overbeek Makelaars. De omgevingsvergunning ten behoeve van de zelfstandige toegang naar de verdiepingen is thans aanwezig en bevindt zich aan de Duinsteeg zijde.

Wij nodigen u graag uit om ter plaatse een kijkje te komen nemen.

De richtprijs van de casco winkelruimte op de begane grond Grote Noord 104 is bepaald op € 350.000,- kosten koper.

De richtprijs van de casco eerste, tweede en kapverdieping Duinsteeg 900 Hoorn is bepaald op € 595.000,- kosten koper.

Het geniet de voorkeur van verkoper om Duinsteeg 900 + Grote Noord 104 Hoorn in zijn totaliteit te verkopen, maar gesplitste verkoop behoort derhalve ook tot de mogelijkheden. De wetenwaardigheden voor de koopovereenkomst zijn:

• Grote Noord 104 / Duinsteeg 900 Hoorn betreft een Rijksmonument en maakt deel uit van beschermd stads- of dorpsgezicht

• De oppervlakten zijn afgeleid van de tekeningen van Buro Ton Hol. De tekeningen zijn bedoeld om een indicatie van de bruto vloeroppervlakten te geven. Er kunnen kleine verschillen zitten tussen de vermelde oppervlakten en de feitelijke oppervlakten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

• Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Nieuwbouw
Ligging
In centrum
Wonen
290 m2
Inhoud
970 m3
Aantal kamers
3 kamers
Tuin
Geen tuin
Garage
Geen garage
Toon meer

Bekijk ook

Kaart Zonnegrens

Kaart

Zonnegrens

Bewoner vertelt

" "