Op zoek naar een A1 locatie?

Binnen het aanbod van Van Overbeek Bedrijfsmakelaar hebben wij regelmatig bedrijfspanden of winkelruimtes op de zogenoemde A-locaties. Zie onderstaand een overzicht van de panden die wij op dit moment in de verkoop of verhuur hebben. Geen aanbod zichtbaar? Neem dan contact op met één van onze bedrijfsmakelaars en bespreek de kansen en mogelijkheden.

Doe de kopercheck!

Ieder hypotheekadvies is uniek. Of je nu start of doorstroomt op de woningmarkt. De Hypotheekshop heeft voor ieder moment in je leven een duidelijk verhaal.

A1-Locatie voor een winkel

Voor een winkellocatie betekent dit dat de winkel is gevestigd in het hoofdwinkelgebied in een stad. Een hoofdwinkelgebied waar de bekende winkelformules zijn gevestigd op het gebied van modezaken, schoenen- en lederwarenzaken en warenhuizen.

A1- locatie voor bedrijven

Een A1 locatie is een locatie die zeer aantrekkelijk is voor bedrijven om zich te vestigingen. Een locatie waar veel bedrijven zich willen vestigen omdat de locatie goed zichtbaar en bereikbaar is.

Andere A-locaties

Naast A1 heb je ook A2 locatie zijn. Kenmerkend voor A2 locaties is dat ze vaak een betere bereikbaarheid hebben dan A1 locaties. Er is bij een A2 locatie vaak een betere parkeervoorzieningen. In de winkelstraten vormen de A2 locatie de aanloopstraten naar de A1 locaties toe.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.