Bedrijfsmakelaar voor koop, verkoop, huur en verhuur?

Onze bedrijfsmakelaar helpt je bij het huren, verhuren, kopen en verkopen van een bedrijfspand. Ook als je op zoek bent naar een beleggingspand kun je prima terecht bij Van Overbeek Makelaars. Wij spreken gemeentes en projectontwikkelaars in Noord-Holland en weten wat er waar speelt.

Bedrijfspand kopen of huren? Kies voor een bedrijfsmakelaar!

Als je een bedrijfspand wil verhuren of verkopen zit je goed bij een bedrijfsmakelaar van Van Overbeek Makelaars. En ook als je een bedrijfspand wilt kopen of huren. Met onze bedrijfsmakelaar vind je de beste winkelpanden, opslagruimtes, kantoren en bedrijfsruimtes. Net waar je naar op zoek bent! Dankzij onze contacten met gemeenten, projectontwikkelaars en ondernemers weten wij heel goed wat er in Noord-Holland speelt en hebben we een duidelijk beeld van de zakelijke vraag én het zakelijke aanbod in de regio.

 

Beleggen in een bedrijfspand?

Ben je op zoek naar een goede belegging? Investeer dan in bedrijfsonroerend goed. De panden waarvoor wij bemiddelen zijn verhuurd, dus je genereert direct een maandelijkse cashflow. Wist je dat een netto rendement van 6 tot 8 procent realistisch is? Bij de aankoop van een beleggingspand ben je feitelijk verzekerd van hoog rendement. Van Overbeek heeft een gevarieerd aanbod van beleggingspanden die te koop staan. We adviseren je graag over beleggen in vastgoed – de mogelijkheden, de kansen én de aandachtspunten!

De voordelen op een rij

Wij verhuren én verkopen bedrijfspanden Al 50 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goedKennis van beleggen in vastgoedGecertificeerd voor TMI taxaties

Thuis op elk terrein!

Kantoor- en winkelpandenBedrijfs- en opslagruimtesHuur, verhuur, koop én verkoopOok voor beleggingspanden!

Bedrijfsmakelaar kent de regio.

De bedrijfsmakelaars van Van Overbeek Makelaars kennen de regio heel goed! We hebben een uitgebreid netwerk van projectontwikkelaars en ondernemers en spreken vaak met medewerkers bij de verschillende gemeentes in Noord-Holland. Op elk van onze vier vestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland weten we wat er in de regio beschikbaar is en komt.

Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen.

Aan de slag met een bedrijfsmakelaar?

Kies voor een bedrijfsmakelaar met verstand van zaken en kennis van de regio.
Beleggen, kopen of huren: we vertellen je graag meer over investeren in bedrijfsonroerend goed.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars