Nieuwbouw in Bangertse Tuin Zwaag

Er wordt weer een prachtig nieuwbouwproject gebouwd in Bangert namelijk “Bangertse Tuin”. Heb jij interesse in dit project?  En wil je weten wat jouw huis waard is? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Maak gewoon een afspraak voor een gratis waardebepaling dan komen wij gratis en vrijblijvend bij je thuis. Zo weet je direct wat je bestedingsruimte is. 

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Huis verkopen? Doe eerst een waardebepaling huis!

Overweeg je te verhuizen naar Bangertse Tuin in Zwaag? En wil je weten wat je bestedingsruimte is?  Met een gratis waardebepaling huis weet je direct wat je bestedingsruimte is. Onze makelaars komen bij je thuis en nemen de woning op. Ze geven je een reële schatting van de waarde van je huis zodat je weet waar je aan toe bent. Deze gratis waardebepaling verplicht je tot niets! Wij snappen dat je pas kunt beslissen welke vervolgstappen je wilt nemen als je een goed beeld van de marktwaarde van je huis hebt.

Onze makelaars weten precies wat er speelt in de woningmarkt en kunnen je dan ook uitstekend adviseren over het verkopen van je woning. Waar moet je op letten, waar moet je rekening mee houden? Je huis te koop zetten is stap één, je huis verkopen een tweede. Vast staat dat de woningmarkt volop in beweging is. Onze makelaars laten je graag zien welke mogelijkheden je hebt om je woning goed in de markt te zetten, voor een reële prijs. Bij Van Overbeek Makelaars melden zich ook veel huizenzoekers met een specifieke woonwens. Daardoor kennen wij veel kopers al, voor wie wij gericht op zoek zijn.

Wat vinden anderen van ons?
Maar zoals gezegd: het ene huis is het andere niet. Als makelaar leveren wij heel persoonlijke dienstverlening – we spannen ons dan ook steeds opnieuw tot het uiterste in voor een goede match. Op huizensite Funda hebben veel van onze klanten – kopers én verkopers – een review geplaatst over de door ons geleverde diensten. Wij zijn stiekem best trots op ons cijfer daar. Gaan we niet van achterover leunen trouwens: we blijven ons inspannen om elk huis zo goed mogelijk te verkopen.

Bangertse Tuin wordt een prachtige wijk in Zwaag.

In 2005 zijn de eerste woningen in Bangert Oosterpolder opgeleverd en nu is het de buurt aan Bangertse tuin.  In deze prachtig wijk komen 4 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-één kapwoningen en 6 semibungalows. Mocht het niet lukken om in aanmerking te komen voor één van deze huizen dan helpen wij je graag verder voor een andere woning in deze week. Kom gewoon bij ons op een verhuisadviesgesprek dan bespreken we samen je kansen op de woningmarkt en helpen wij je zoeken naar de geschikte woning. Wedden dat wij deze vinden!

Hypotheekadvies voor nieuwbouw

Wil je weten wat je kunt lenen om een nieuwbouwwoning in Bangertse Tuin te kopen? Maak dan een afspraak met De Hypotheekshop Hoorn.  Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning vraagt een iets andere aanpak dan een hypotheek voor een bestaande woning. Zullen we een afspraak maken? Het eerste gesprek is altijd gratis.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.