Ganker 12

Verkocht onder voorbehoud 1688 CT Nibbixwoud € 589.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ontwikkelaars en ondernemers opgelet!

Met gepaste trots mogen wij u in de dorpskern van Nibbixwoud dit woon-/winkelpand voor verkoop/verhuur aanbieden. Nibbixwoud is centraal gelegen in West-Friesland en heeft alle voorzieningen van een modern dorp, zoals scholen, kinderopvang en diverse winkels. Tevens heeft Nibbixwoud via Rijksweg A7 en de Westfrisiaweg N307 een goede verbinding naar omliggende dorpen en steden.

In de huidige markt zijn transformatieprojecten zeer schaars en het te verkopen woon-/winkelpand leent zich uitstekend om meerdere wooneenheden te realiseren, mits planologisch gezien de gemeente Medemblik zich hierin kan vinden. Het woon-/winkelpand heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, de perceelgrootte is 997 m².

Winkelruimte:
De winkelruimte heeft een royale frontbreedte van maar liefst 11,20m1 en is bereikbaar via de entree aan de voorzijde en het magazijn. De winkel omvat circa 321,3 m² bvo en heeft een diepte van circa 31m1. De winkel heeft tevens de beschikking over een magazijn van circa 93,6m² bvo en een kantoorruimte van circa 15m² bvo.

Woning:
De woning is gelegen op de eerste verdieping, via een zelfstandige entree te bereiken. De woning heeft een vloeroppervlakte van 123,8 m² bvo en een dakterras van ruim 40 m². De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Globale indeling: woonkamer met aansluitend de open keuken voorzien van inbouwapparatuur, drietal slaapkamers, badkamer, wasruimte en bijkeuken. Tevens bevindt zich ter plaatse van de kapverdieping nog een ruime bergzolder.

Berging:
Aan de zuidoostzijde van het woon-/winkelpand is tevens een berging aanwezig, welke momenteel verhuurd is. De berging heeft een oppervlakte van circa 30,7 m² bvo en is toegankelijk middels een overheaddeur.

Ten aanzien van de indeling verwijzen wij naar aangehechte plattegrondtekeningen danwel meetcertificaat.

Metrage (bruto vloeroppervlakte)

Begane grond
Winkelruimte: circa 321,3 m²
Magazijn: circa 93,6 m²
Kantoor: circa 15 m²
Entree woning: 13 m²
Vrijstaande berging: circa 30,7 m²

Eerste verdieping
Woonruimte : circa 123,8 m²
Dakterras: circa 45,2 m²

Perceeloppervlakte: circa 997 m²

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Dorpskernen IV”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’Detailhandel’’ heeft met een functieaanduiding ‘’Bedrijfswoning’’. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Medemblik. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau winkelruimte:
– Alarminstallatie
– Balie
– Betonvloer deels vloerbedekking
– Brandpreventiemiddelen
– Houten kozijnen grotendeels dubbele beglazing
– Internet- en telefonieaansluiting
– Krachtstroom
– TL-inbouwverlichting
– Complete winkelinrichting
– Systeemplafond
– Toiletruimte
– Verwarming middels CV-installatie (Atag bouwjaar 2017)
– Wandradiatoren

Opleveringsniveau woning:
– Houten kozijnen deels dubbele beglazing
– Internet- en telefonieaansluiting
– Keuken met vaatwasser, combimagnetron en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap
– LED-Verlichting
– Plafonds deels gips en deels zachtboard
– Badkamer v.v. dubbele wastafel, ligbad en douche
– Verwarming en warmwater middels CV-installatie (Atag bouwjaar 2017)
– Vloerbedekking
– Wandradiatoren

Kadastrale aanduiding:
Gemeente Wognum, Sectie H, nummer 1622, groot 997 m²

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 589.000,- kosten koper

Goodwill/Inventaris:
In overleg

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar/opdrachtgever.

Huurcondities (winkelruimte)

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand exclusief btw.

Huurtermijn:
In overleg, voorkeur 5 + 5 jaar (korter is bespreekbaar).

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 589.000,- k.k.
Huurprijs
€ 2.500,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verkocht onder voorbehoud
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Oppervlakte object
443 m2
Oppervlakte perceel
997 m2
Toon meer