Op zoek naar een bijzondere woning?

Wat is een bijzondere woning? Een huis met een tuin of juist gelijkvloers. Een starterswoning of juist een seniorenwoning. Voor iedereen is de definitie van een bijzonder huis anders. Het hangt af van jouw wensen of misschien wel van jouw eisen. In het van Overbeek aanbod is er voor iedereen een bijzonder huis te vinden. Je kunt je woonwensen kenbaar maken bij Van Overbeek, dan zoeken wij samen met je naar een bijzondere woning speciaal voor jou!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod?

Dat kan! Iedere ochtend krijg je het nieuwste aanbod in je mailbox dat voldoet aan je eisen in de woonplaats of regio die hebt aangegeven. Je ontvangt dan niet alleen het aanbod van Van Overbeek maar ook van de NVM. En zit je bijzondere woning erbij? Maak dan direct een afspraak voor een bezichtiging.


Een huis kopen doe je niet iedere dag, wij wel!
Laat je daarom goed informerend over waar je allemaal op dient te letten tijdens het kopen van een woning. Tijdens ons gratis verhuisadviesgesprek vertellen wij je alles over het koen van een huis.

Waar let je op tijdens een bezichtiging? Wat is er bekend over de bestemmingsplannen in de buurt? Hoe kom je aan informatie over de (bouw)geschiedenis van de woning?Koopakte getekend en dan

Weten welke bijzondere woningen Van Overbeek in haar aanbod heeft? Bij Van Overbeek is iedere woning een bijzondere woning!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.