Eigen huis en scheiden? Je staat er niet alleen voor!

Als je partner en jij uit elkaar gaan heeft dat gevolgen voor jullie eigen woning en de financiën. Een eigen huis en een scheiding, daar komt heel wat bij kijken. Je staat er niet alleen voor. Maak een afspraak met Van Overbeek Makelaars, wij helpen u verder en zorgen dat je inzicht krijgt in welke mogelijkheden er zijn.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Vragen waar wij antwoord op geven zijn:

Een scheiding en een eigen huis, wat betekent dit voor jou in het bijzonder?Wat is de waarde van jouw huis?Wanneer kun je jouw huis verkopen? Wat te doen met een eventuele restschuld?

Eigen huis verkopen?

Uiteraard begeleiden wij je ook bij de verkoop van je woning. Samen met jou bepalen we de strategie en zetten een goed verkoopplan op zodat wij de woning snel kunnen verkopen. Met een gratis waardebepaling bepalen wij de waarde van het huis. Onze makelaars ontzorgen je zodat jij je op andere dingen kunt richten. Wij verkopen je woning voor het beste resultaat.

Kunt u niet in uw huis blijven wonen?
Ontvang dan als eerste het nieuwste woningaanbod van Van Overbeek en de NVM. Dat ontvangt je door op het onderstaand formulier jouw woonwens door te geven. Wij helpen je zoeken naar de woning die past bij je nieuwe situatie.

Een scheiding is al vervelend genoeg dus schakel een makelaar in die voor je klaar staat!

Samenwerking met de Scheidingsplanner

Van Overbeek Makelaars werkt nauw samen met Scheidingsplanner Léon Slijkerman. Maak gerust een afspraak. Dan zien we je bij één van onze vestigingen. Léon is als Register Financieel Echtscheidingsadviseur en Mediator gespecialiseerd in het begeleiden van zowel particulieren als (partners van) ondernemers.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.