HuisMatch West Friesland

Het grote tekort op de woningmarkt zorgt ervoor dat verhuizen lastig wordt. Want wanneer zet je je huidige huis in de verkoop als je nog niet eens weet of je wel een nieuwe woning kunt vinden?

Voor dit probleem hebben wij nu de oplossing: de HuisMatch WF. HuisMatch WF is een tool van 6 NVM makelaars uit West Friesland.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat een van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Een officieel taxatierapport is in zo'n geval niet nodig. Wij kennen de markt en weten war je huis waard is. Bel of mail ons voor een afspraak!

Het HuisMatch idee is simpel:

Jij dient jouw verkoopopdracht in, dan zoeken we samen naar een je toekomstige droomhuis. Je krijgt namelijk exclusieve toegang tot een aanbod van woningen die nog niet actief op internet zijn gedeeld. Wil je ook genieten van deze voorrang of eerst nog wat meer informatie? Maak een afspraak met Remko! Remko vertelt graag wat voor voordelen dit heeft voor de woningmarkt.

De voordelen van HuisMatch op een rij:

Gegarandeerd meer kans op de woningmarktDirect toegang tot het HuisMatch platformMogelijkheid om woningen die (nog) niet actief in de verkoop staan te bezichtigenJouw woonwensen onder de aandacht bij de 6 belangrijkste NVM kantoren in oostelijk West Friesland

Meer kans met een goede voorbereiding!

Hoe beter je inzichten zijn in je woonwens en in je financiële situatie, hoe gerichter we kunnen zoeken. En hoe sneller we jouw droomhuis hebben gevonden. Daar gaan wij voor!

Laat ons je helpen!

Een eigen woning? Wij verzorgen een gratis waardebepaling!Financieel advies nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een afspraak.Natuurlijk zorgen wij ook voor een officieel taxatierapport indien nodigVul je woonwens op onze site

Van Overbeek Aankoopmakelaar

Woning gevonden via de HuisMatch? Dan gaat Remko met je mee als aankoopmakelaar.  Hij adviseert je optimaal over een realistisch bod, ontbindende voorwaarden en eventuele valkuilen. Natuurlijk letten we ook op de bouwkundige aspecten van de woning; we laten je met een kritische blik naar je eigen droomhuis kijken. Zo ben je er zeker van dat je aankoopmakelaar je belangen perfect behartigt. Want als aankoopmakelaar zijn wij er voor jou!

Vergroot je kans op de woningmarkt!

Maak een afspraak met Remko. Onder het genot van een kopje koffie legt Remko graag uit wat je mag verwachten van het HuisMatch platform en van een aankoopmakelaar. Een gesprekje is natuurlijk geheel vrijblijvend en kost je niets. Het vergroot gegarandeerd je kansen op de woningmarkt en bespaar om je droomhuis te kopen met een aankoopmakelaar!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Kies voor HuisMatch West Friesland

Maak nu een afspraak en vergroot je kansen op de woningmarkt!

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.