Ben jij op zoek naar een kluswoning?

Altijd al een kluswoning willen kopen? Op zoek naar een echt opknappertje? Dan is dit je kans. Kijk in onderstaande lijst naar onze kluswoningen. Een kluswoning bezichtigen? Dat kan, maak dan een afspraak met de makelaar.

Twee rechter handen? Kies dan voor een kluswoning.

Wil je een woning die je helemaal kunt opknappen naar jouw wensen? Kijk dan naar onze kluswoningen. Regelmatig hebben wij kluswoningen te koop die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Kun jij hier tijdens een bezichtiging doorheen kijken? Dan is een kluswoning precies iets voor jou!

Tips voor het kopen van een kluswoning

Zorg er voor dat jouw kluswoning in een goede buurt staat. Een kluswoning in een goede straat is een interessante investeringHet huis opgeknapt verkopen betekent de woning sneller verkopen tegen een hoger bedrag Ga alleen de uitdaging aan als je twee rechterhanden hebt

Een kluswoning kopen echt iets voor jou?

Kluswoningen zijn er in verschillende soorten en maten. Het ene huis moet van boven tot onder inclusief de fundering worden gerenoveerd. En de andere woning is het alleen de badkamer en kleinere renovatieklussen. Onderstaand zie je de verschillende “soorten kluswoningen”. Zo kun je bepalen welke kluswoning echt iets voor jouw is om te kopen.

Complete renovatie

Een complete renovatie is geschikt voor de ervaren klusser! Bij een complete renovatie praat je vaak over een slecht fundering en/of een slecht dak. En deze klussen dragen altijd hoge kosten met zich mee. Je moet je dan ook altijd afvragen als blijkt dat bijvoorbeeld de fundering niet in orde is je de verbouwing aan wilt gaan. Als je graag een bouwval omtovert tot een eigen paleisje, dan is dit project geschikt voor jou!

Casco

Een kluswoning hoeft niet altijd een woning in een slechte staat te zijn. Hij kan ook casco opgeleverd worden. Casco betekent dat het huis wind- en waterdicht is. De basis van de woning staat dus al maar je moet nog wel aan de gang met de vloer en het inrichten en opbouwen van alle kamers.

Gedateerd

Sommige woning zijn dusdanig gedateerd dat je het liefst alles wilt aanpakken. Als het dak en de fundering allemaal in orde zijn betekent een gedateerde woning dat een cosmetische ingreep voldoende is. Dit komt neer op oppervlakkige aanpassingen om de woning geheel te vernieuwen. Bijvoorbeeld een nieuwe vloer, nieuwe keuken en badkamer.

Ben jij de geschikte klusser?

Zien we jou terug bij het tv-programma “Help mijn man is klusser? Of heb je al eens eerder grote verbouwingsklussen gedaan?  Als je ervaring met verbouwen hebt weet je wat er bij een verbouwing allemaal komt kijken. Twijfel je of jij de geschikte klusser bent? Maak dan een afspraak met een aannemer en overleg welke onderdelen zij uit je handen kunnen nemen.

Enthousiast?

Kijk dan bij onderstaande kluswoningen die wij in ons aanbod hebben staan. Staat jouw kluswoning er bij? Plan dan een bezichtigingsafspraak. Of maak een afspraak voor een verhuisadviesgesprek en bespreek je wensen. Dan kijken wij met je mee!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Meest recent aanbod

Bekijk de woningen die onlangs op de markt zijn gekomen.

Bekijk alle woningen