Vlietsend 60

Verkocht 1561 AD Krommenie € 395.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Maar liefst circa 353m2 bruto vloeroppervlakte winkel-/bedrijfsruimte op de begane grond in de dorpskern van Krommenie, de bovengelegen verdiepingsvloer met kapverdieping is circa 145m2 groot en heeft oorspronkelijk als woning gediend. Dit woon-/winkelobject springt door de monumentale uitstraling in het oog en biedt voor ondernemers kansen die op zoek zijn naar een ruim bemeten detailhandeloppervlakte, eventueel in combinatie met opslag- danwel de woonfunctie op de verdiepingen.

Op de begane grond bevindt zich een ruim bemeten commerciële ruimte, die dienst heeft gedaan als winkel- annex showroomruimte met magazijn. De raampartijen in zowel de kop- als de zijgevel geven veel lichtinval en bieden volop mogelijkheden voor een scala aan bedrijfsactiviteiten. Het pand beschikt tevens over een zelfstandige entree naar de voormalige bovenwoning, zodat de winkel en het woonhuis volledig gescheiden zijn.

Ter plaatse van de eerste en kapverdieping bevindt zich derhalve de verblijfs-/opslagruimte. Het geheel dient gemoderniseerd te worden.

Het pand is gelegen in het hart van Krommenie, waardoor het zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. De winkelstraat is zeer levendig en biedt volop mogelijkheden voor winkelen, horeca en ontspanning. In de nabijheid bevinden zich op loopafstand van scholen, supermarkten en andere voorzieningen.

Kortom, de Vlietsend 60 in Krommenie is de ideale locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar veel meters in het centrum van Krommenie. Kom snel een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden van dit woon/-winkelobject!

Vloeroppervlakte
De winkelruimte (begane grond) omvat in totaal ca. 353 m² bvo (bruto vloeroppervlakte).

De bovengelegen verblijfsruimte is circa 145 m² bvo, welke als volgt is onderverdeeld:
– Eerste verdieping circa 87 m² bvo;
– Tweede verdieping circa 58 m² bvo.

Conform NEN 2580 meetrapport opgesteld door Object & Co, beschikbaar bij Van Overbeek Bedrijfsmakelaars.

De wetenwaardigheden voor de koopovereenkomst zijn:
– Vlietsend 60 Krommenie heeft een aanwijzing van gemeentelijk monument en maakt deel uit van het gebied Krommenie-oost hetgeen impliceert dat gemeente Zaanstad een saneringsplan en een bodembeheerplan conform artikel 48 Wet Bodembescherming heeft opgesteld.
– Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.
– Koper verklaart hiermede bekend te zijn, en verklaart in geval van de aanwezigheid van asbest, bodem- en/of grondwaterverontreiniging, gebreken of defecten verkoper niet aansprakelijk te houden of op welke schade dan ook aan te spreken. Deze eventuele gebreken worden geacht niet-belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik als winkelobject.

Bestemming
Het object valt onder het ontwerp bestemmingsplan Lint Krommenie en heeft als bestemming centrum en tuin. Ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan is thans een voorbereidingsbesluit genomen. Bij twijfel over het toestaan gebruik adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Zaanstad.

Energielabel:
Begane grond – E label
Verdieping – G label

Koopcondities

Vraagprijs: € 395.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg, vrij van huur en gebruik.

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Aanvaarding: In overleg (voorkeur spoedig).

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee