Vlietsend 60

1561 AD Krommenie € 625.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Thans hebben wij op een centrale locatie in dé winkelstraat van Krommenie de vrijstaande casco winkelruimte met bovengelegen verblijfsruimte (circa 498,50 m2 bruto vloeroppervlakte) voor verkoop beschikbaar gekregen. Het charmant ogende registergoed is rond het jaar 1910 in typische Zaanse stijl op een perceel eigen grond van 476m2 gebouwd en opgetrokken uit hout, met pannengedekte zadeldak en tuitgevel.

De raampartijen op de begane grond in zowel de kop- als de zijgevel geven veel lichtinval en bieden volop mogelijkheden om uw produkten te etaleren.

Wij nodigen u graag uit om ter plaatse een kijkje te komen nemen.

De wetenwaardigheden voor de koopovereenkomst zijn:

• Vlietsend 60 Krommenie heeft een aanwijzing van gemeentelijk monument en maakt deel uit van het gebied Krommenie-oost hetgeen impliceert dat gemeente Zaanstad een saneringsplan en een bodembeheerplan conform artikel 48 Wet Bodembescherming heeft opgesteld.
• Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.
• Koper verklaart hiermede bekend te zijn, en verklaart in geval van de aanwezigheid van asbest, bodem- en/of grondwaterverontreiniging, gebreken of defecten verkoper niet aansprakelijk te houden of op welke schade dan ook aan te spreken. Deze eventuele gebreken worden geacht niet-belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik als winkelobject.

Aanvaarding in overleg, vrij van huur en gebruik

Vraagprijs € 625.000,- kosten koper

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 625.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Oppervlakte object
353 m2
Toon meer

Kaart