Wonen aan het water

Altijd al aan het water willen wonen? Misschien om lekker te varen, te vissen of te genieten van de rust van het water! Van Overbeek Makelaars heeft regelmatig woningen te koop staan die aan het water zijn gelegen. Kijk snel naar onderstaand aanbod. Hier hebben wij alle huizen die aan het water liggen voor jou op een rijtje gezet. En als je een woning wilt bezichtigen, maak dan een afspraak met de makelaar.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Waterrijk Noord-Holland

Of je nu aan het water of dichtbij het water wilt wonen: in onze regio bestaan er vele mogelijkheden. Aan het water wonen kan zorgen voor rust en kalmte, maar ook voor activiteiten. Heerlijk varen, vissen of relaxen aan de waterkant. Wat dacht u van het Hoornsche Hop, het Markermeer, het Twiske, de Eilandspolder of het IJsselmeer. Allemaal in de buurt om heerlijk te kunnen ontspannen. En wie weet staat jouw woning op dit moment in ons aanbod!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Meest recent aanbod

Bekijk de woningen die onlangs op de markt zijn gekomen.

Bekijk alle woningen