Industrieweg 12

1619 BZ Andijk € 750.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op zoek naar wonen en werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte? Dan bent u hier op het juiste adres! Deze woon-/werklocatie is gelegen op het bedrijventerrein van Andijk. Het te verkopen object omslaat een riante bedrijfswoning met achtergelegen bedrijfshal. Dit alles is gerealiseerd op een perceel van maar liefst 1.613m² en is centraal gelegen in het oostelijk deel van Westfriesland!

Het bedrijventerrein van Andijk heeft een goede verbinden met de recent verbrede Westfrisiaweg, welke in verbinding staat met de Rijksweg A7. Tevens bevindt zich op loopafstand de dorpskern van Andijk met alle voorzieningen waaronder een supermarkt en winkels. De sociale controle op het bedrijventerrein is groot mede doordat er op diverse locaties wordt gewoond.

Bedrijfswoning (circa 241m² vvo):
Entree/hal met meterkast, trapopgang met vide, toiletruimte, woonkamer met toegang tot de veranda, eet- en bijkeuken en kantoorruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer.

Achtergelegen bedrijfshal:
De bedrijfshal omslaat circa 394m² bvo op de begane grond en circa 45m² bvo op de entresolvloer. De hal is opgetrokken uit een slaat/skelet constructie, met damwandprofielgevelbeplating op een gemetselde borstwering. Het zadeldak is afgedekt met asbest cement beplating. De betonnen vloer is onderheid (palenplan beschikbaar). De hal is goed toegankelijk via de overheaddeur in de zijgevel.

Het buitenterrein is verhard middels klinkerbestrating, betonplaten en in het werk gestort beton, afgesloten middels een stalen toegangspoort. De royale achtertuin grenst aan het water en is keurig ingericht.

Bijzonderheden:
– Goed bereikbaarheid
– Uitgebreide elektrische voorziening inclusief krachtstroom
– 24 zonnepanelen
– Wonen en werken gecombineerd
– Gelegen aan het water
– Uitstekende parkeergelegenheid op eigen terrein

Koopcondities

Vraagprijs: € 750.000,- kosten koper.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Andijk, sectie L, nummers 608 en 2628.

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’Bedrijventerrein’’ heeft met de functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3.1 en bedrijfswoning. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Medemblik.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 750.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Oppervlakte object
439 m2
Label
A
Einddatum
20 May 2032
Toon meer