Dorpsstraat 1070

Verhuurd 1566 JM Assendelft € 3.950,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet: deze bedrijfs-/winkelruimte op de begane grond ter grootte van circa 893m2 bruto vloeroppervlakte is gelegen op zichtlocatie, direct grenzend de doorgaande Dorpsstraat, temidden van de grootschalige nieuwbouwwijk Saendelft en de dorpskern van Krommenie.

Als resultaat van de strategische ligging ten opzichte van de uitvalswegen, de Rijkswegen A7 en A9 en NS-station Krommenie-Assendelft kwalificeren wij de bereikbaarheid als uitstekend.

Het pand is in 1997 vernieuwd en verkeert in een goede staat van onderhoud. De vloeren zijn in beton uitgevoerd, de gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. De gunstige lengte breedte verhouding van de bedrijfs-/winkelruimte biedt volop mogelijkheden om uw produkten te etaleren, in combinatie met opslagdoeleinden. De bedrijfs-/winkelruimte is thans in gebruik bij een kringloopwinkel en is op korte termijn te aanvaarden.

Indeling:
Via de hoofdentree bereikt u de winkelruimte (circa 534 m² bvo), met aansluitend een inpandig kantoor, toiletvoorziening en achtergelegen magazijnruimte. Het winkelgedeelte is uitgevoerd met een piramide dak als gevolg waarvan er sprake is van veel natuurlijk lichtinval.

De magazijnruimte is circa 359 m² bvo groot en is middels de overhead deur aan de achterzijde via de Willem Sijpesteijnstraat goed toegankelijk.

Voor de nadere indeling verwijzen wij naar aangehechte plattegrondtekeningen.

Het voorzieningenniveau:
– Overheaddeur + loopdeur;
– (gemeenschappelijk) verhard parkeer- en manouvreerterrein;
– Keukeninrichting;
– Toilet;
– Systeem plafonds;

Locatie:
De buurt ‘Langeheit’ is gesitueerd in Assendelft-Noord. Deze buurt wordt gekenmerkt door een gemengd karakter van woningbouw en bedrijvigheid. Aan de noordzijde van het gebied bevindt zich Industrieterrein Assendelft-Noord. Het industriegebied heeft een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Denk hierbij aan een ruim aanbod winkels (slagerij, bakkerij, pizzeria, ijssalon, sportschool, kinderopvang) alsmede (perifere) detailhandel en productiebedrijven met als uitschieter Forbo Flooring BV.

Bereikbaarheid:
Goede ontsluiting via de N 203 en de N 246, snelle verbindingen naar Alkmaar, Beverwijk en Amsterdam (Rijkswegen A8+A9). Verder bevindt het NS station Krommenie-Assendelft zich op circa 10 minuten lopen.

Huurprijs:
€ 3.950,- per maand, eventueel te vermeerderen met btw.
Eventueel is het ook bespreekbaar om enkel de winkelruimte aan de Dorpsstraatzijde te huren voor een bedrag van € 2.950,- per maand, eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

De mogelijkheid bestaat om BTW vrij te huren, de btw compensatie bedraagt 5% van de huurprijs.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren (kortere huurperiode is bespreekbaar)

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever/gemeente Zaanstad afdeling ruimtelijke ordening

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.950,- per maand
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Oppervlakte object
893 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4