Kagerweg 37-55

Verkocht 1948 PP Beverwijk € 500.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet!

Thans is op bedrijventerrein Kagerweg een tweetal verhuurde kopunits, deeluitmakend van een representatief rond het jaar 2007 gebouwde bedrijfsverzamelgebouw voor verkoop beschikbaar gekomen. De ligging nabij de Bazaar en Rijksweg A9 kwalificeren wij als zeer strategisch. De units kunt u als belegging maar ook ten behoeve van eigen gebruik danwel een combinatie daarvan verwerven:

De bedrijfsruimte Kagerweg 37, 1948 PP in Beverwijk omvat circa 156m2 bruto vloeroppervlakte groot, (verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping), een dakterras (45m2), onder- en bijgelegen mandelige gronden met een tweetal parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte is thans verhuurd aan een confectiebedrijf voor een jaarlijks te indexeren huur ad. € 1.550,- per maand, exclusief btw, exclusief water en licht.

De bedrijfsruimte Kagerweg 55, 1948 PP in Beverwijk omvat circa 156m2 bruto vloeroppervlakte groot, (verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping), een dakterras (45m2), onder- en bijgelegen mandelige gronden met een tweetal parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte is thans verhuurd aan een occasion-/aircobedrijf (begane grond en eerste verdieping) en een handelsonderneming (tweede verdieping met dakterras) voor een jaarlijks te indexeren huur ad. € 1.700,-per maand, exclusief btw, exclusief water en licht.

Voorzieningen per unit:

Warm water via boiler, systeemplafonds, keukenblok/pantry, toiletvoorziening en overheaddeur met een afmeting van circa 3.50 m1 x circa 3.00 m1.

De servicekosten vanuit de beheers vereniging bedragen circa € 157,50 exclusief btw per maand per unit, inclusief onder andere het verbruik van water en elektra en komen voor rekening van verhuurder. Verhuurder belast de kosten van water en elektra door aan de huurders.

De units zijn voorzien van vloerverwarming, via een centrale warmtepomp systeem. In de zomer biedt deze installatie ook een koelfunctie, waarvoor ook in de dakvloer slangen zijn opgenomen. De kozijnen en deuren zijn voorzien van HR++ isolatieglas. Het energielabel is A+.

Vloerbelasting en vrije hoogte:
Begane grond: circa 1.000 kg/m2, verdiepingen: circa 250 kg/m2.

Vrije hoogte begane grond 3,40 meter, verdieping 2,70 meter.

Parkeren:
Bij het tweetal bedrijfsruimtes behoren een viertal vaste parkeerplaatsen, bij de ingang van het complex is parkeerruimte voor bezoekers.

Het terrein is tijdens kantooruren toegankelijk, daarbuiten is het afgesloten en kan men zich middels een telefoonservice toegang verschaffen (alleen met voor-aangemeld telefoonnummer).

Bereikbaarheid:
Dankzij de verbinding van de N46 is zowel de A9 (1,7 km) als A22 (7,9 km) gemakkelijk te bereiken. Op 500 meter afstand is de dichtstbijzijnde bushalte te bereiken.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 500.000,- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Beverwijk valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Kagerweg”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 500.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Oppervlakte object
312 m2
Label
A+
Einddatum
5 November 2031
Toon meer

Kaart