Schoffel 24

1648 GG De Goorn € 3.500,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op een zeer prominente zichtlocatie vanaf de Westfrisiaweg (N23) mogen wij u dit duurzame en gasloze bedrijfscomplex voor verhuur aanbieden. Het bedrijfscomplex is gelegen op het ruim opgezette bedrijventerrein Vredemaker-oost en is centraal gesitueerd tussen Alkmaar/Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn. De recente revitalisering/verbreding van de Westfrisiaweg (N23) heeft de verbinding tussen Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard nog meer verbeterd. Tevens is rijksweg A7 met verbinding naar de randstad en het noorden van Nederland op enkele autominuten bereikbaar.

Het vrijstaande bedrijfscomplex heeft een oppervlakte van in totaal 393 m² bruto vloeroppervlakte (bvo) verdeeld over de bedrijfsruimte (groot ca. 273m² bvo), kantoorruimte (begane grond (ca. 60 m² bvo) en eerste verdieping (ca. 60 m² bvo). Het bedrijfscomplex is afgewerkt met hoogwaardige- en duurzame materialen. De bedrijfsunit wordt aardgasvrij verhuurd. Dit is beter voor het klimaat maar gasloos ondernemen biedt meerdere voordelen. Zo is een duurzame energievoorziening zoals elektriciteit over het algemeen goedkoper dan gas. Tegen een relatief lage bijdrage kun jij als ondernemer zelf groene stroom opwekken en kan je geheel energieneutraal ondernemen.

Kenmerken:
– Gevlinderde en onderheide betonvloer;
– Vloerbelasting 1.000 kg/m² voor de begane grondvloer en 250 kg/m² voor de verdiepingsvloer;
– Overheaddeur afmeting 5 meter breed, 4 meter hoog;
– Zeer goede vloer-, gevel- en dakisolatie;
– 8/9 parkeerplaatsen op eigen terrein;
– Inpandige vrije hoogte van circa 7 meter;
– Separate inloopdeur;
– Bedrijfsruimte v.v. lichtstraat;
– Turn-key kantoorruimte;
– Extra kantoorruimte nodig, optioneel is ca. 108 m² bvo extra kantoorruimte bespreekbaar op de houten entresolvloer.
– Multifunctioneel gebruik;
– Verhuurder is bereid om te investeren in de unit.

Huurcondities:

Huurprijs: € 3.500,- per maand excl. BTW

Bijdrage 30-35 zonnepanelen: € 250,- per maand excl. BTW

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg, het bedrijfscomplex kan door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in het bedrijfscomplex. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Datum van oplevering: Aanvaarding in overleg (na realisatie unit, verwachting eind december 2022).

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bestemmingsplan bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.500,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
393 m2
Toon meer

Kaart