Schoffel 4B

1648 GG De Goorn € 1.700,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

In dit functioneel bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 3 zelfstandige bedrijfsunits, hebben wij aan de noordelijke zijde een bedrijfsunit voor verhuur beschikbaar.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het ruim opgezette bedrijventerrein Vredemaker-oost en is centraal gesitueerd tussen Alkmaar/Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn. De recente revitalisering/verbreding van de Westfrisiaweg (N23) heeft de verbinding tussen Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard nog meer verbeterd.

De bedrijfsunit beslaat circa 315 m² bruto vloeroppervlakte (bvo), verdeeld over de begane grond (groot circa 147m² bvo) en eerste verdieping (groot circa 156m² bvo). Middels de elektrische bedienbare overheaddeur of separate loopdeur heeft u toegang tot de bedrijfshal, voorzien van een heater, toilet en hal met trapopgang naar de verdieping.

Via de vaste trap is de 1e verdieping (betonnen vloer) bereikbaar waar thans meerdere kantoorruimten zijn gesitueerd. De ruimten zijn voorzien van een systeemplafond met inbouwarmatuur, keurige vloer- en wandafwerking, pantry, airco en worden verwarmd middels radiatoren.

Op het (mandelige) verharde parkeer- en manoeuvreerterrein zijn twee bij de unit behorende parkeerplaatsen aanwezig en langs de zijgevel treft u enig buitenterrein aan. Uw bedrijf kunt u middels reclame-uitingen aan de straatzijde uitstekend profileren.

Graag nodigen wij u uit om op locatie een kijkje te komen nemen.

Huurprijs geheel: € 1.700,- per maand excl. btw
Huurprijs eerste verdieping: € 750,- per maand excl. btw

Servicekosten: Nader te bepalen

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: 2 jaren + 2 (optie) jaren (periode bespreekbaar)

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: Aanvaarding kan eventueel op korte termijn.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.
Bestemmingsplan: Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bestemmingsplan bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.700,- per maand
Huur BTW belast
Ja