Schoffel 61

1648 GG De Goorn € 1.200,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

In dit representatieve vrijstaande bedrijfsgebouw zijn thans diverse dienstverlenende bedrijven gehuisvest hetgeen een interessante dynamiek geeft.

Thans is er de mogelijkheid om uw onderneming deel te laten maken van dit kantoor-/bedrijfsverzamelgebouw: er zijn op de begane grond nog drie units vanaf circa 45 t/m 175 m2 bruto vloeroppervlakte voor verhuur beschikbaar.

Het bedrijfsgebouw is gesitueerd op het laatst ontwikkelde gedeelte van bedrijventerrein Vredemaker Oost, en ligt centraal in de regio. De Rijksweg A7 (afslag 7) is binnen twee autominuten bereikbaar. Hoorn is binnen circa 5 autominuten bereikbaar en Alkmaar en Purmerend binnen circa 15 minuten. De recente aanleg van de Westfrisiaweg (N23) heeft de verbinding tussen Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard nog meer verbeterd.

De kantoorruimten zijn luxe uitgevoerd en worden turn-key opgeleverd; de ruimten zijn in het jaar 2012 gerealiseerd en niet intensief in gebruik geweest en kwalificeren wij als zeer representatief. Het geheel heeft een industrieel karakter.

De raampartijen in de gevels staan garant voor veel lichtinval. Op het eigen verharde terrein zijn prima parkeerfaciliteiten aanwezig.

Ten tijde van de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen. De hal met ontvangstruimte, kantine met keuken, sanitaire voorzieningen en parkeerterrein zijn voor gezamenlijk gebruik.

Prima computerverbindingen waaronder aansluitingsmogelijkheid op glasvezelnet. Aansluiten op bestaande verbinding is in overleg direct mogelijk.

Huurprijs:
– Units circa 45 m2 bruto vloeroppervlakte € 450,- per maand, eventueel te vermeerderen met btw.
– Units circa 65 m2 bruto vloeroppervlakte € 600,- per maand, eventueel te vermeerderen met btw.
– Gezamenlijk 130 m2 bruto vloeroppervlakte € 1.200,- per maand, eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
€ 15,- per m2 bvo per jaar

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
In overleg, een kortlopende huurovereenkomst behoort tot de mogelijkheden

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.200,- per maand
Huur BTW belast
Ja