Schoffel 67H

Verhuurd 1648 GG De Goorn € 575,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Representatieve turn key kantoorruimte van circa 99m² bruto vloeroppervlakte (bvo) gelegen op de verdieping van Schoffel 67H te De Goorn, te bereiken via zelfstandige entree met toiletvoorziening.

De onderhavige bedrijfsruimte is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd met als resultaat dat zowel de kop- als de zijgevel uitgevoerd zijn met raampartijen, met zicht op het polderlandschap.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het ruim opgezette bedrijventerrein Vredemaker-oost en is centraal gesitueerd tussen Alkmaar/Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn. De recente aanleg van de Westfrisiaweg (N23) heeft de verbinding tussen Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard nog meer verbeterd.

De afwerking van de kantoorruimte is hoog en v.v. vloerverwarming, LED armatuur, airco voorziening, alarmsysteem, kabelgoten, toiletvoorziening, keurige vloer- en wandafwerking en een moderne keukenopstelling voorzien van koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Op het (mandelige) verharde parkeer- en manoeuvreerterrein (met voorts één bij de unit behorende parkeerplaats) is voldoende parkeerruimte aanwezig. Uw bedrijf kunt u middels reclame-uitingen op de gevel profileren.

Graag nodigen wij u uit om op locatie een kijkje te komen nemen.

Bijzonderheden:
– Turn key kantoorruimte;
– Moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur;
– Veel natuurlijk lichtinval;
– Airco voorziening;
– Vloerverwarming;
– Alarmsysteem
– De ruimte is inclusief bureaus en bureaustoelen te huren;
– Één eigen parkeerplaats.

Huurspecificaties

Huurprijs: € 575,- per maand excl. btw

Servicekosten: € 25,- per maand excl. btw

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: Aanvaarding vanaf 14 juli 2022.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bestemmingsplan bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 575,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Oppervlakte object
99 m2
Toon meer

Kaart