Schoffel 67G

1648 GG De Goorn € 475,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Turn key kantoorruimte van circa 81 m2 bvo gelegen aan de Schoffel 67G te De Goorn. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping in een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 13 zelfstandige bedrijfsunits.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het ruim opgezette bedrijventerrein Vredemaker-oost en is centraal gesitueerd tussen Alkmaar/Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn. De recente aanleg van de Westfrisiaweg (N23) heeft de verbinding tussen Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard nog meer verbeterd.

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de vast trap in de entree. De ruimte is voorzien van systeemplafond met inbouwarmatuur, keurige vloerafwerking en een moderne keukenopstelling voorzien van een koelkast, kookplaat en magnetron.

Op het (mandelige) verharde parkeer- en manoeuvreerterrein (met voorts één bij de unit behorende parkeerplaats) is voldoende parkeerruimte aanwezig. Uw bedrijf kunt u middels reclame-uitingen op de gevel profileren.

Graag nodigen wij u uit om op locatie een kijkje te komen nemen.

Bijzonderheden:
– Turn key kantoorruimte;
– Moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur;
– Één eigen parkeerplaats.

Huurprijs: € 475,- per maand excl. btw

Servicekosten: € 50,- per maand excl. btw

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: Aanvaarding kan eventueel op korte termijn.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.
Bestemmingsplan: Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bestemmingsplan bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 475,- per maand
Huur BTW belast
Ja