Wieder 25

Verhuurd 1648 GA De Goorn € 1.000,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Je bedrijf profileren op een prachtige zichtlocatie langs de provinciale weg N194 op nog geen 2 minuten afstand van de A7? Het is nu mogelijk! Aan de Wieder 25 te De Goorn is thans de gehele eerste verdieping ter grootte van circa 237 m2 bruto vloeroppervlakte (b.v.o.) voor verhuur beschikbaar. Tevens behoort de verhuur van een kantoorruimte / praktijkruimte van circa 22 m2 en 14 m2 b.v.o. op de begane grond eveneens tot de mogelijkheden. De ruimten zijn gelegen in het fraaie industriële kantoorverzamelgebouw waar thans Van Meenen Maatwerk B.V. en andere gezondheid gerelateerde bedrijven zijn gevestigd.

Voorzieningen:
De kantoorruimte zijn allen voorzien van een praktische kantoorindeling, systeemwanden en systeemplafonds met tl armatuur. Daarnaast is er een gezamenlijk entree, sanitaire voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ligging en bereikbaarheid:
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein Vredemaker Oost in De Goorn. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N194 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A7.

Huurcondities

Huurprijs eerste verdieping circa 237m² b.v.o.:
€ 1.000,- per maand exclusief btw en servicekosten

Huurprijs kantoorruimte begane grond circa 22 m2:
€ 350,- per maand exclusief btw en servicekosten

Huurprijs kantoorruimte begane grond circa 14 m2:
€ 250,- per maand exclusief btw en servicekosten

Huurtermijn:
In overleg, voorkeur 5 +5 jaar.

Servicekosten:
€ 15,- per m² per jaar exclusief btw.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Koggenland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding ‘’kantoor’’. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Koggenland. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.000,- per maand
Huur BTW belast
Nee
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Oppervlakte object
259 m2
Toon meer

Kaart