De Dolfijn 37f

1601 ME Enkhuizen € 149.500,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein Schepenwijk mogen wij je deze bedrijfsunit voor verkoop aanbieden! De bedrijfsunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 156 m², verdeeld over begane grond (bedrijfshal) en de eerste verdieping (opslag- c.q. kantoorruimte).

Bedrijventerrein Schepenwijk kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid gezien de ligging nabij NS-station en de recent verbrede Drechterlandse- en Provincialeweg Enkhuizen-Hoorn met aansluitend Rijksweg A7 en de Houtribdijk Enkhuizen-Lelystad.

Indeling:
Je stapt de bedrijfsunit in via de overheaddeur of loopdeur. Op de begane grond tref je de bedrijfsruimte en leent zich voor een groot scala aan bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, meterkast, radiator en trapopgang naar de verdieping.

De eerste verdieping is ingericht als opslag- c.q. kantoorruimte, wordt verwarmd en gekoeld via een airco. Je treft hier ook een eenvoudige pantry en toilet.

Op het mandelige verharde parkeer- en manoeuvreerterrein is parkeerruimte aanwezig. Jouw bedrijf kun je middels reclame-uitingen op de voorgevel uitstekend profileren. Op de zijgevel bevinden zich 10 zonnepanelen welke bij de koop zijn inbegrepen.

Voor meer informatie over de bedrijfsunit kun je contact opnemen met ons kantoor of kom langs voor een kop koffie!

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 149.500,- kosten koper

Aanvaarding:
Per direct

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder het voorbehoud van finaal van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Het object valt onder het bestemmingsplan Enkhuizen bedrijventerreinen en heeft de Enkelbestemming Bedrijventerrein -1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Enkhuizen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 149.500,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Oppervlakte object
158 m2
Toon meer