Driebanweg 1

1607 ML Hem € 558,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Als het tijd is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en een professionele uitstraling te geven, nodigen we je uit om langs te komen op de Driebanweg 1 in Hem. Hier hebben we drie gestoffeerde kantoor-/praktijkruimtes met pantry op de begane grond beschikbaar in een representatief kantoorverzamelgebouw. Met elk een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 30 m² (exclusief 15 m² opslag voor de algemene ruimte), een eigen pantry en een energielabel A+++, bieden deze units de perfecte ruimte waar je energieneutraal kan ondernemen.

Locatie
Het kleinschalige bedrijventerrein Zuiderkogge is in een weidse, landelijke omgeving gesitueerd, dicht bij alle voorzieningen van Hem en Venhuizen. Bedrijventerrein Zuiderkogge ligt op 10 km afstand van Hoorn en de A7, en 58 km van Amsterdam. Eén van de belangrijke verbindingen is de recent verbrede Westfrisiaweg. Deze verbinding loopt door de gemeenten Hoorn en Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich willen vestigen.

Vloeroppervlakte
De kantoor-/praktijkruimtes heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 30,0 m². Bovendien hebben gebruikers toegang tot de gemeenschappelijke kantine, toiletten en algemene ruimte.

Opleveringsniveau turn-key kantoor-/praktijkruimtes:
– systeemplafond met led-armatuur;
– pantry met stromend water;
– vloerverwarming middels aardwarmte met temperatuurbeheersing per kantoor-/praktijkruimte;
– jaloezieën;
– te openen ramen;

Huurcondities

Huurprijs voor de kantoor-/praktijkruimte a 30 m² bvo bedraagt € 558,- per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten: € 96,- per maand exclusief btw voor elektra, water, service en schoonmaak algemene ruimte en afvalverwerking.

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn: In overleg (minimaal 3 jaar).

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: In overleg (kan spoedig).

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 558,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Oppervlakte object
45 m2
Label
A+++
Einddatum
9 January 2033
Toon meer