Elbaweg 40A-1G

1607 MP Hem € 225.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op het bedrijventerrein “Zuiderkogge’’ is deze hoekunit wegens verdere groei van de huidige gebruiker voor verkoop beschikbaar gekomen. De hoekunit maakt onderdeel uit van een onderhoudsarm bedrijfsverzamelgebouw. Bedrijventerrein Zuiderkogge ligt centraal gelegen in het oostelijke deel van West-Friesland en heeft via de Provincialeweg Enkhuizen-Hoorn een goede verbinding met Rijksweg A7 en de dijk Enkhuizen-Lelystad.

De multifunctionele bedrijfsunit omslaat ca. 269 m² bvo (bruto vloeroppervlakte), waarvan ca. 146 m² bvo op de begane grond en ca. 123 m² bvo op de verdieping.

Indeling: de hoekunit is toegankelijk middels de loopdeur in de ontvangstruimte danwel de overheaddeur in het magazijn. Het magazijn geeft doorgang tot de achtergelegen productieruimten met compacte hygiënesluis, welke voldoen aan de wettelijke richtlijnen voor food productie, maar kunnen eenvoudig voor andere doeleinde worden ingericht.

De ontvangstruimte heeft toegang tot het magazijn, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De verdieping biedt ruimte voor een tweetal kantoren/spreekkamers, toiletfaciliteiten, opslagruimte en kantine met pantry v.v. vaatwasser.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging op locatie!

Bijzonderheden:
– Multifunctionele hoekunit;
– Uitgebreide elektrische installatie met krachtstroom;
– Goede parkeerfaciliteiten;
– Kantoorruimte voorzien van airco;
– Alarminstallatie met camera bewaking en aansluiting op de meldkamer;
– Cv-installatie (Remeha 2008), gecombineerd met warm water voorziening;
– Geen BTW van toepassing.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 225.000,- kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau:
In overleg

Kadaster:
Gemeente Venhuizen, Sectie G, nummers 4162 A5 en nummer 3875 (3/100 onverdeeld aandeel).

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Bijzondere bepalingen:
Niet van toepassing.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Drechterland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Drechterland Zuid”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Drechterland.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Oppervlakte object
270 m2
Toon meer

Kaart