Groeneweg 8C

1607 MK Hem € 895,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Aan dé bedrijfsweg van industrieterrein De Zuiderkogge te Hem staat deze bedrijfshal van ca. 270m2 b.v.o, op aantrekkelijke HOEKLOCATIE, verdeelt over de parterre en verdieping én een buitenterrein van ca. 200m2 voor opslag of stalling. De hal maakt onderdeel uit van en kleinschalig bedrijfsverzamel gebouw. Aan voorzijde voorzien van voldoende parkeerruimte en af te sluiten via een elektrisch hekwerk.

Indeling:
Entree via elektrische overheaddeur naar de bedrijfshal met vloeistofdichte vloer. Door de hoeklocatie veel daglicht toetreding. Toilet en pantry, hefbrug en krachtstroom aansluiting aanwezig. Trap naar de 1e verdieping met kantoorruimte en pantry. Tevens grote ruimte aanwezig in te delen voor showroom/kantoor of atelier ruimte.

Bijzonderheden:
Deze grote bedrijfshal met volledige verdiepingsvloer én royaal buitenterrein leent zich voor meerdere branches. Mn. autobedrijven en showroom activiteiten passen hier uitstekend!Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar!
Al een tijdje opzoek naar een prachtige bedrijfshal met voldoende ruimte zowel inpandig als uitpandig? Kom dan snel eens kijken!

Huurprijs:
€ 895,- per maand exclusief btw.

Servicekosten:
Niet van toepassing

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 895,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Oppervlakte object
270 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4