Zuiderkoggeweg 31

1607 MV Hem € 1.140.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op zoek naar wonen en werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte? Dan bent u hier op het juiste adres! Deze woon-/werklocatie is gelegen op zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein Zuiderkogge. Het te verkopen object omslaat een riante bedrijfswoning en een tweetal bedrijfsruimtes op een perceel van maar liefst 2.365 m².

Het kleinschalige bedrijventerrein Zuiderkogge is in een weidse, landelijke omgeving gesitueerd, dicht bij alle voorzieningen van Hem en Venhuizen. Deze optelsom maakt Zuiderkogge tot een uitstekende woon- en werklocatie voor de West-Friese ondernemer. Bedrijventerrein Zuiderkogge ligt op 10 km afstand van Hoorn en de A7, en 58 km van Amsterdam. Eén van de belangrijke verbindingen is de recent verbrede Westfrisiaweg. Deze verbinding loopt door de gemeenten Hoorn en Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich willen vestigen.

Zuiderkoggeweg 31:
De niet alledaagse 8 hoekige bedrijfswoning heeft in het souterrain een inpandige werkplaats/garage
waarvan de inrit ’s winters verwarmd kan worden. Grenzend hieraan treft u het souterrain met een tweetal aparte ruimtes, voorzien van douche en toilet. Op de begane grond (die nagenoeg geheel voorzien is van vloerverwarming) treft u de hal, toiletgroep, verrassende kamer met 4 paar openslaande deuren en een openhaard partij. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Tevens treft u op de begane grond de bijkeuken, 3 slaapkamers en een keurige badkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich een atelier/kantoorruimte voorzien van vloerverwarming. De kapverdieping en het souterrain lenen zich bij uitstek voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon, nagelsalon e.a. thuiswerkzaamheden.

Afmetingen:
– Woonruimte ca. 238,2 m²
– Overige inpandige ca. ruimte 102,3 m²
– Inhoud ca. 1.153 m³

Zuiderkoggeweg 31A:
Representatieve bedrijfs- annex showroomruimte op zichtlocatie vanaf de Koggeweg. De ruimte omvat in totaal ca. 475,80 m² bruto vloeroppervlakte (bvo), verdeeld over begane grond ca. 237,90 m² bvo en eerste verdieping 237,90 m² bvo. De begane grond is ingedeeld met entree, open bedrijfsruimte, kantoorruimte en magazijn. Ook de begane grond is voorzien van vloerverwarming en systeemplafonds met led armatuur. De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is opgedeeld in een showroomruimte met sanitaire voorzieningen en opslagruimte.

Zuiderkoggeweg 31B:
Bedrijfshal met ca. 229,90 m² bvo, verdeeld over begane grond (circa 196,70 m² bvo) en eerste verdieping (circa 33,20 m² bvo).

Koopcondities

Vraagprijzen:
– Bedrijfswoning (Zuiderkoggeweg 31) € 675.000,- kosten koper.
– Bedrijfswoning (Zuiderkoggeweg 31) en bedrijfshal (Zuiderkoggeweg 31b)
€ 825.000,- kosten koper.
– Bedrijfswoning (Zuiderkoggeweg 31) en bedrijfsruimte/showroom (Zuiderkoggeweg 31a)
€ 990.000,- kosten koper.
– Bedrijfswoning (Zuiderkoggeweg 31), bedrijfsruimte/showroom (Zuiderkoggeweg 31a) en bedrijfshal (Zuiderkoggeweg 31b) € 1.140.000,- kosten koper.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Venhuizen, sectie G, nummers 3010 en 3449.

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Drechterland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Drechterland Zuid”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’bedrijventerrein’’ heeft met de functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 4.1 en bedrijfswoning. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Drechterland of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 1.140.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Oppervlakte object
706 m2
Toon meer

Kaart