Zuiderkoggeweg 31

Verkocht 1607 MV Hem € 650.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Op zoek naar een zelfstandige bedrijfswoning annex kantoorvilla met separate bedrijfshal binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte? Dan bent u hier op het juiste adres! Deze woon-/werklocatie is gelegen op zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein Zuiderkogge. Het te verkopen object omvat een riante kantoorvilla annex bedrijfswoning met ruim bemeten souterrain op een perceel van maar liefst circa 1.168 m² en 155 m² mandelig in combinatie met een bedrijfshal ter grootte van circa 197 m² bruto vloeroppervlakte op de begane grond met circa 33 m² entresolvloer .

Het kleinschalige bedrijventerrein Zuiderkogge is in een weidse, landelijke omgeving gesitueerd, dicht bij alle voorzieningen van Hem en Venhuizen. Deze optelsom maakt Zuiderkogge tot een uitstekende woon- en werklocatie voor de West-Friese ondernemer. Bedrijventerrein Zuiderkogge ligt op 10 km afstand van Hoorn en de A7, en 58 km van Amsterdam. Eén van de belangrijke verbindingen is de recent verbrede Westfrisiaweg. Deze verbinding loopt door de gemeenten Hoorn en Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich willen vestigen.

De niet alledaagse 8 hoekige villa heeft in het souterrain een inpandige werkplaats/garage waarvan de inrit ’s winters verwarmd kan worden. Grenzend hieraan treft u het souterrain met een tweetal aparte ruimtes, voorzien van douche en toilet. Op de begane grond (die nagenoeg geheel voorzien is van vloerverwarming) treft u de hal, toiletgroep, verrassende kamer met 4 paar openslaande deuren en een openhaard partij. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Tevens treft u op de begane grond de bijkeuken, 3 slaapkamers en een keurige badkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich een atelier/kantoorruimte voorzien van vloerverwarming. De kapverdieping en het souterrain lenen zich bij uitstek voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon, nagelsalon e.a. thuiswerkzaamheden.

Afmetingen Zuiderkoggeweg 31 Hem:
– kantoorruimte cq woonruimte ca. 238,2 m²
– Overige inpandige ca. ruimte 102,3 m²
– Inhoud ca. 1.153 m³

Bedrijfshal Zuiderkoggeweg 31 b Hem
-circa 197 m² bruto vloeroppervlakte + circa 33 m² entreslvloer

Koopcondities

Vraagprijs € 650.000,- kosten koper

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Venhuizen, sectie G, nummers 5426 (geheel). Mandelige percelen nummers 5421 (aandeel 1/2) en 5423 (aandeel 2/4).

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019).Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Drechterland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Drechterland Zuid”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’bedrijventerrein’’ heeft met de functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 4.1 en bedrijfswoning. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Drechterland of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 650.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakte object
238 m2
Label
C
Einddatum
22 September 2031
Toon meer