Oosterwijzend 13

1616 LE Hoogkarspel € 1.950,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Ondernemers opgelet, Aan de rand van bedrijventerrein Oosterwijzend in Hoogkarspel bevindt zich op een prominente zichtlocatie de casco bedrijfsruimte met ruim bemeten verhard zijterrein.

Eind jaren zeventig vorige eeuw is de bedrijfsruimte ter grootte van circa 259 m² bvo (aan de Oosterwijzend zijde) op een perceel van circa 1.106 m² op traditionele wijze gebouwd. De vloeren zijn in beton uitgevoerd, de gevels zijn uit metselwerk opgetrokken. Plat dak constructie, afgedekt met bitumineuze dakbedekking. In voormelde bedrijfsruimte is recentelijk een elektriciteitsaansluiting en overheaddeur in de gevel aangebracht. De uitvoering is verder casco.

Onderscheidend element is het ruim bemeten met beton (platen) verharde buitenterrein ter grootte van circa 284 m² dat zich aan de zijkant bevindt. Indien gewenst is het buitenterrein aan de oostzijde ter grootte van circa 546 m² additioneel ook te huren.

Bel voor een bezichtiging.

Huurcondities

Huurprijs € 1.950,- exclusief btw per maand.
Huurprijs buitenterrein aan de oostzijde € 1.000,- exclusief btw per maand.

Huuringangsdatum: In overleg (kan spoedig).

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Drechterland Noord 2011”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijventerrein -1 heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Drechterland.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.950,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Oppervlakte object
259 m2
Toon meer