Atoomweg 11

1627 LE Hoorn € 595.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet. Het aanbod van bedrijfscomplexen op het recent revitaliseerde bedrijventerrein Hoorn 80 is schaars.

Thans is dit bedrijfscomplex ter grootte van circa 1.563m² bruto vloeroppervlakte wegens verdere groei van de huidige gebruiker voor verkoop beschikbaar gekomen. Het bedrijfscomplex is rond het jaar 1974 op een perceel van 2.447m2 gebouwd en sindsdien gemoderniseerd. Het complex bestaat uit de bedrijfshal Atoomweg 9, groot circa 500m² bvo (begane grond ) en de bedrijfshal met showroom ter grootte van circa 910m² bvo begane grond, met kantoren en kantine verdeeld over begane grond en eerste verdieping ter grootte van circa 153m² bvo, Atoomweg 11.

De gevels zijn opgetrokken uit damwandprofiel gevelbeplating, op een gemetselde borstwering waarin diverse overheaddeuren zijn aangebracht.

Het bedrijfsgebouw is zowel in zijn geheel als in gesplitste toestand te verwerven. In geval van afzonderlijke verkoop, geniet het de voorkeur om Atoomweg 11 eerst te verkopen.

Atoomweg 9 heeft de beschikking over onderheide betonnen vloeren (nuttige vloerbelasting ca. 1.500kg/m²) en een voorgelegen verhard buitenterrein, de vrije hoogte is circa 6m1.

De vloeren van Atoomweg 11 zijn eveneens in beton uitgevoerd (grotendeels niet onderheid, nuttige vloerbelasting ca. 1.000kg/m²) en een voorgelegen verhard parkeerterrein, de vrije hoogte is circa 6,6m1. Het kantoorgedeelte van Atoomweg 11 is fraai afgewerkt met natuurstenen gevelelementen en voorzien van kunststof kozijn werk met dubbele beglazing.

De bedrijfshallen zijn uitgevoerd met gasgestookte heaters. Het kantoorgedeelte voorzien van CV-installatie met radiatoren. Sanitaire voorzieningen en keukeninrichting aanwezig. Uitgebreide elektrische met (krachtstroom). Parkeer- en manoeuvreerterrein verhard middels klinkerstrating en beton platen, deels afgesloten middels een stalen toegangspoort.

Vraagprijs Atoomweg 9-11: € 950.000,- kosten koper

Vraagprijs Atoomweg 11: € 595.000,- kosten koper

Aanvaarding: in overleg

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau: In overleg

Kadaster: Gemeente Hoorn, Sectie G, nummers 1092 en 1164

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Bijzondere bepalingen: Niet van toepassing

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerreinen Hoorn 80”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Koggenland

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Oppervlakte object
1.094 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4