Atoomweg 13

1627 LE Hoorn € 1.250,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Voor een gunstige prijs/kwaliteit verhouding kunt u zich vestigen op bedrijventerrein Hoorn 80. Deeluitmakend van een representatieve bedrijfscomplex is aan de Atoomwegzijde circa 285 m² bvo showroom-/bedrijfsruimte met bovengelegen kantoren voor verhuur beschikbaar gekomen.

Indeling: ruime hal met elektrisch bedienbare toegangsdeuren, showroom-/bedrijfsruimte, garderobe en toiletruimte. Op de eerste verdieping een ruime overloop met vide en drie royale kantoorruimtes en voldoende toiletgroepen.

Het bedrijventerrein Hoorn 80 heeft een goede verbinding met de Provinciale weg met aansluiting op Rijksweg A7, het woongebied van gemeente Hoorn en de dijk Enkhuizen – Lelystad. De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer (busverbinding) is goed en op heeft parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Huurcondities

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand exclusief btw en servicekosten

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hoorn 80”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding ‘’bedrijf tot en met categorie 4.2’’. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Oppervlakte object
285 m2
Toon meer