Dr. C.J.K. van Aalstweg 13-B2

1625 NV Hoorn € 900,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Centraal aan de rand van de woonboulevard ‘’Hof van Hoorn ‘’ en woonwijk ‘’Risdam’’ is deze representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping voor verhuur beschikbaar. De zelfstandige kantoorruimte heeft een brutovloeroppervlakte van circa 90 m² en is heerlijk licht door de grote raampartijen aan beide zijde van het kantoorgebouw.

Het kantoorgebouw bevindt zich tegenover de Mediamarkt en nabij Leenbakker, EP:Beerepoot en diverse andere bekende (woon-)winkels. De bereikbaarheid is goed te noemen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (trein en busverbinding). Direct rondom het kantoorgebouw zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Via de gemeenschappelijk entree zijn de kantoren bereikbaar en verdere indeling is eenvoudig te realiseren. De kantoorunit wordt turn-key opgeleverd en beschikt over een eigen pantry, toiletruimte, systeemplafond met TL-armatuur, kabelgoten en centrale verwarming.

Let op plattegrond wijkt af van de werkelijke situatie!!! Uiteraard leiden wij u graag rond op locatie of lichten wij het graag telefonisch toe.

Huurprijs:
€ 900,- per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
€ 250,- per maand (inclusief voorschot gas, water en elektra)

Huurtermijn:
In overleg (korter huurperiode bespreekbaar)

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Van Aalstweggebied”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming kantoor heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 900,- per maand
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Oppervlakte object
90 m2
Label
A+
Einddatum
12 April 2034
Toon meer