Grote Noord 109

1621 KH Hoorn € 3.950,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op een toplocatie (A1) in dé winkelstraat van Hoorn, gelegen in het voetgangersgebied, is er een winkelruimte op de begane grond beschikbaar voor verhuur van circa 179 m² bruto vloeroppervlakte. Deze ruimte maakt deel uit van het bekende ‘Hoornse winkelrondje’ en bevindt zich te midden van diverse modewinkels, juweliers, een boekhandel en bekende landelijke publiekstrekkers. Volgens onderzoeksbureau Locatus passeren de meeste passanten tussen Grote Noord 32 en 140.

De verhuurder heeft de ruimte recentelijk op professionele wijze gemoderniseerd, waardoor er nu een fraaie gevel is met fraai metselwerk waarin openslaande toegangsdeuren zijn verwerkt. Ook de vloeren en wanden zijn strak afgewerkt. Uiteraard beschikt de winkel over een pantry en toiletvoorziening.

De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 4,65 meter en de ruim bemeten hoogte geeft een ruimtelijk gevoel. De indeling van de winkelruimte is te vinden op de plattegrond tekeningen.

Bijzonderheden;
– Winkelruimte op A1 locatie;
– Recent op professionele wijze gemoderniseerd;
– In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid en het NS-station is op loopafstand;
– Aangewezen als beschermd stadsgezicht;
– Bruto vloeroppervlakte winkelruimte van circa 179 m².

Huurspecificaties

Huurprijs winkelruimte: € 3.950,- excl. btw per maand.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: Aanvaarding in overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform ROZ model.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Centrum-1 heeft met een functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel-loketverkoop en horeca – horecagebied b. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.950,- per maand
Huur BTW belast
Ja