Grote Noord 113

1621 KH Hoorn € 3.750,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet!

In het beste deel van de Grote Noord is dit in het oog springende Rijksmonument De Bonte Hond, bestaande uit winkelruimte met bovengelegen maisonnettewoning op een top A1 locatie voor verhuur beschikbaar gekomen. Volgens onderzoeksbureau Locatus worden de meeste passanten zelfs geteld tussen Grote Noord 32 en 140.

De winkelruimte (bruto vloeroppervlakte circa 135 m² bvo) met de in het oog springende voorgevel met fraai metselwerk is gesitueerd in dé winkelstraat van Hoorn (voetgangersgebied) en maakt deel uit van het bekende ‘winkelrondje van Hoorn’ te midden van diverse modewinkels, juweliers, boekhandel en bekende landelijke publiekstrekkers.

De winkelruimte op de begane grond heeft een frontbreedte van circa 5,6 m1, de ruim bemeten hoogte geeft een ruimtelijk gevoel. Vanzelfsprekend zijn kleedkamers, een pantry en toiletvoorziening aanwezig.

Voor de indeling verwijzen wij naar de plattegrond tekeningen.

Bijzonderheden;
– Winkelruimte op A1 locatie;
– Recent op professionele wijze gemoderniseerd;
– In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid en het NS-station is op loopafstand;
– Aangewezen als beschermd stadsgezicht;
– Bruto vloeroppervlakte winkelruimte van circa 135 m² bvo.

Huurspecificaties

Huurprijs winkelruimte: € 3.750,- per maand.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: Aanvaarding in overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform ROZ model.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Centrum-1 heeft met een functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel-loketverkoop en horeca – horecagebied b. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.750,- per maand
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
138 m2
Toon meer