Grote Noord 118

Verkocht onder voorbehoud 1621 KL Hoorn € 275.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Locatie, Locatie, Locatie!!!!

Ondernemers opgelet!

Voor verkoop beschikbare winkelruimte op een echte A1 locatie. Wij hebben nu de mogelijkheid om ter plaatse van het beste gedeelte van de Grote Noord, te midden van diverse landelijke winkelketens (uw directe buren zijn de ketens Score en WE) een fantastische winkelruimte aan te bieden.

De winkel heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 83m2 bruto vloeroppervlakte (BVO). De winkel kan direct betrokken worden aangezien de winkel compleet gerenoveerd is.

In de direct nabijheid is voldoende parkeergelegenheid en het NS station is op loopafstand.

Eventueel is Grote Noord 118 samen te verwerven met Grote Noord 116 en appartement Nieuwe Noord 57 te Hoorn. Neem dan contact op met ons kantoor of kijk op onze website.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 275.000,- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Kadaster:
Gemeente Hoorn, Sectie B, nummers 3606(gedeeltelijk). Let op de winkel (Grote Noord 118) dient nog door verkoper juridische te worden gesplitst.

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
Gelegen binnen een gebied dat is aangewezen als beschermd stadgezicht.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Centrum-1 heeft met een functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel-loketverkoop en horeca – horecagebied b. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht onder voorbehoud
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Oppervlakte object
83 m2
Toon meer

Kaart