Grote Noord 14

Verkocht 1621 KJ Hoorn € 575.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Grote Noord 14 Hoorn en ’t Glop 14 Hoorn

Beleggers en eigen gebruikers opgelet!

Thans hebben wij de winkelruimte met bovengelegen zelfstandig te bereiken maisonnettewoning met berging in het stadscentrum van Hoorn voor verkoop beschikbaar. Zowel de winkelruimte als de maisonnettewoning zijn vrij van huur en gebruik hetgeen voor beleggers maar ook voor een eigen invulling kansen biedt.

De winkel-/horecaruimte ter grootte van circa 130m² bruto vloeroppervlakte op de begane grond met achterentree.

Wonen in de binnenstad is zeer geliefd. De maisonnettewoning met berging, dakterras en eigen opgang aan ‘t Glop zijde heeft de beschikking over een dakterras en heeft fraai zicht op de Grote Noord met het Horeca plein Rode Steen op steenworpafstand. De geschatte bruto vloeroppervlakte is circa 135m2.

Het object is gelegen op A-2 winkellocatie en heeft de enkelbestemming centrum -2, met ook op de begane grond woonmogelijkheden. Het beleggingsobject is gesitueerd in het aanloopgebied van het bekende ‘’Hoornse winkelrondje’’, direct nabij het Horecaplein De Rode Steen. Het NS-station is op loopafstand.

Wilt u eigenaar worden van deze interessante propositie? Neem dan contact op met ons kantoor!

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 575.000,- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Kadaster:
Gemeente Hoorn, Sectie B, nummers 787.

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
Het pand is aangewezen als beschermd stadgezicht.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Centrum-2 heeft met een functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel-loketverkoop en horeca – horecagebied b en detailhandel – loketverkoop. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 575.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Oppervlakte object
130 m2
Oppervlakte perceel
142 m2
Toon meer

Kaart