Holenweg 4

1624 PB Hoorn € 7.500,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet!

Tegen een zeer scherpe m² prijs zijn thans een tweetal casco bedrijfshallen ter grootte van circa 1.800 m² en 1.800 m² brutovloeroppervlakte (bvo) voor verhuur beschikbaar. De bedrijfshallen maken deel uit van het voormalige Philips complex en worden in de toekomst getransformeerd.

De bedrijfshallen zijn centraal gesitueerd in Hoorn en hebben middels de Provincialeweg N506 een goede verbinding met Rijksweg A7. Tevens biedt het afgesloten (buiten)terrein goede parkeer- en manoeuvreer mogelijkheden.

De bedrijfshallen zijn aan de rand van de stad Hoorn gesitueerd met op enige afstand bedrijventerrein Hoorn 80 en Rijksweg A7.

Onderscheidende elementen zijn:
– Onderheide vloeren;
– Toegankelijkheid via overheaddeuren;
– Ruime vrije hoogte;
– De mogelijkheid om vrij van BTW te huren.

De toegankelijkheid van bedrijfshal A is aan de oostzijde van het complex optimaal. De hal is niet geheel kolom vrij uitgevoerd. Bedrijfshal B is kolomvrij en is via bedrijfshal A te bereiken (de oppervlakte van de gang tussen de hallen is circa 148m² bvo).

De prijs-/kwaliteit verhouding kwalificeren wij als scherp, graag nodigen wij u uit om uw mening daaromtrent tijdens een bezichtiging zelf te vormen.

Huurprijs: Bedrijfshal A en B tezamen € 7.500,- exclusief btw per maand exclusief kosten elektra. Separate huur bedrijfshal HOB is bespreekbaar.

Aanvaarding: Medio januari 2021.

Servicekosten: Nader te bepalen (kosten ter dekking van energiegebruik en vastrecht).

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg (kortlopende huurcontracten ca. 2 jaar).

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: De bedrijfshallen worden in de huidige staat opgeleverd (as-is).

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 7.500,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Oppervlakte object
3.748 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4