Holenweg 8

1624 PB Hoorn € 1.250,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Uniek vrijstaand bedrijfsobject met buitenterrein bestaande uit circa 97 m² bvo bedrijfsruimte en circa 121m² bvo kantoorruimte op de begane grond. Vanwege de geplande herontwikkeling aan de Holenweg is het object tijdelijk beschikbaar. Wij nodigen je graag op locatie uit voor een persoonlijke bezichtiging om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie
Het bedrijfsobject is gelegen aan de Holenweg 8 te Hoorn en heeft een goede verbinding met de Provinciale weg met aansluiting op Rijksweg A7, het woongebied van gemeente Hoorn en de dijk Enkhuizen – Lelystad. De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer (busverbinding en NS station) is goed en ook beschikt het object over goede parkeergelegenheid op eigen terrein. De binnenstad van Hoorn bevindt zich op korte afstand.

Vloeroppervlak
Het vrijstaande bedrijfsobject bestaat totaal uit circa 218 m² bvo, en is als volgt onderverdeeld:
Entree/hal met toiletvoorziening en toegang tot de diverse kantoren ter grootte van circa 121 m² bvo. Aan de westzijde tref je een kantoorruimte/kantine met pantry faciliteiten. De bedrijfsruimte is zowel inpandig als extern
(via dubbele deur) bereikbaar en beschikt over twee airco’s.

De kantoorruimte aan de oostzijde van het object valt buiten het gehuurde en wordt thans verhuurd aan het HuiswerkInstituut, welke gebruik maakt van het gehuurde op werkdagen van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Buitenterrein:
Het vrijstaande bedrijfsobject is gelegen op een perceel van 560 m². Het gehele verharde buitenterrein is omheind
en leent zich uitstekend voor opslag danwel parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand vrij van btw + voorschot servicekosten geschat op € 30,- per m² per jaar.

Huuringangsdatum: In overleg, doch kan spoedig

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn:
Op termijn zal het terrein aan de Holenweg getransformeerd worden tot woningen. De huurperiode is maximaal 12 maanden met een verlengingstermijn van telkens 3 maanden.

Verlenging:
Telkens met drie (03) maanden.

Opzegtermijn:
Opzegtermijn voor huurder danwel verhuurder bedraagt één (01) maand, vòòr expiratiedatum van de lopende huurperiode.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan de totale huursom van 3 maanden.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het Hoorn-Noord en Venenlaankwartier. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Huur BTW belast
Ja