Lepelaar 2

1628 CZ Hoorn € 99,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Direct langs de Provincialeweg is op zichtlocatie dit kantorencomplex gesitueerd. In het kantorencomplex is nog een kantoorunit voor verhuur beschikbaar met een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 155 m² (inclusief
opslag algemene ruitme)gelegen op de tweede verdieping. Het kantoorgebouw is voorzien van een representatieve centrale hal met liftinstallatie en collectieve toiletgroepen op elke verdieping.

De kantoorunits zijn naar behoefte van de gebruiker in te delen en beschikken over voldoende raampartijen, systeemplafond met Tl-armatuur (LED) en centrale verwarming middels radiatoren.

De locatie is uitstekend bereikbaar middels openbaar en eigen vervoer. Het NS-station Hoorn-Kersenboogerd ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het kantorencomplex en parkeren is mogelijk op het afgesloten gemeenschappelijke parkeerterrein welke is voorzien van camerabewaking.

Huurprijs:
€ 99,- per m² bvo / per jaar / eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten inclusief voorschot G/W/L:
€ 30,- per m² bvo / per jaar / exclusief btw.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 jaren (korter is bespreekbaar).

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 99,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Nee