Lepelaar 6

1628 CZ Hoorn € 5.250,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Ondernemers opgelet!

Volop in het zicht aan de provinciale weg Hoorn-Enkhuizen is wegens bedrijfsverplaatsing dit in het oog springende bedrijfsgebouw voor verhuur beschikbaar gekomen. Rond het jaar 1995 is het representatieve object op traditionele wijze gerealiseerd, de gevels zijn opgetrokken uit een witte baksteen, uitgevoerd in een spouwmuurconstructie.

Onderscheidend element is uitstekende parkeergelegenheid op extra eigen grond, de kavelgrootte is maar liefst 1.235m2.

De begane grond is circa 320m2 bruto vloeroppervlakte groot. De eerste verdieping van eveneens ter grootte van circa 320m2 bruto vloeroppervlakte is zowel per lift als per vaste trap bereikbaar.

Deze praktijk-/kantoorruimte is hoogwaardig uitgevoerd met o.a. centrale verwarming, warmte pomp, airco, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking en (zonwerende) isolerende beglazing. De ruimte is naar wens in te delen middels plaatsing van systeemwanden. Vanzelfsprekend zijn pantry- en sanitaire voorzieningen aanwezig.

Door de ligging, bereikbaarheid en uitstraling zult u zich snel thuis voelen even als de andere huurders aan de Lepelaar waaronder: Van Overbeek Makelaars, de Meldkamer, Accountantskantoor Hes en architecten bureau Koorn.

Huurprijs: € 6.000,- per maand.

Aanvaarding: in overleg.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 5.250,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Oppervlakte object
640 m2
Oppervlakte perceel
1.235 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4