Nieuwsteeg 35

1621 EC Hoorn € 550.000,- k.k.
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Beleggers en ondernemers opgelet! Op A-2 winkellocatie zijn deze winkelruimtes met bovengelegen maisonnette woningen voor verkoop beschikbaar gekomen. De objecten maken onderdeel uit van het bekende ‘’Hoornse winkelrondje’’ en is temidden van een diversiteit aan winkels aantrekkelijk gesitueerd.

Nieuwsteeg 35 wordt verkocht in verhuurde staat. De winkelruimte bevindt zich op de begane grond en is groot circa 48m2 en op de eerste verdieping bevindt zich een magazijn van circa 12m2. De winkelruimte is voorzien van verwarming (convectorradiatoren en warmtegordijn), verlichting, pantry en sanitaire ruimte. De winkelruimte is verhuurd voor een jaarlijkse huursom van € 18.000,- exclusief btw.

Via de Tempelsteeg is de bovengelegen zelfstandige maisonnette woning over het achtererf van Nieuwsteeg 37 te bereiken. De woning heeft de beschikking over circa 70m2 gebruiksoppervlakte en is uitgevoerd met een dakterras. De woning is verhuurd voor een jaarlijkse huursom van € 8.820,- exclusief nutsvoorzieningen.

De winkelruimte van Nieuwsteeg 37 staat momenteel te huur ad. € 1.500,- per maand en vertegenwoordigt een bruto vloeroppervlakte van circa 75m2 en is voorzien van een pantry en toiletruimte. Aansluitend bevindt zich het magazijn ter grootte van circa 30m2 bvo, met erf.

De bovengelegen zelfstandig te bereiken maisonnette woning heeft de beschikking over circa 70m2 gebruiksoppervlakte en is uitgevoerd met een dakterras. De woning is thans verhuurd voor een jaarlijkse huursom van € 5.147,-.

Achterentree geschiedt via de Tempelsteeg waar tevens de bewoners van de bovengelegen maisonnette woningen gebruik van maken.

Vraagprijs € 550.000,- kosten koper. De totale actuele huursom per jaar bedraagt thans € 31.967,-

Aanvaarding in overleg

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 550.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Belegging
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
305 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4

Wij houden de instructies van de RIVM nauwlettend in de gaten. Lees meer