Vale Hen 2-2A

Verkocht 1621 JX Hoorn € 475.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Casco woon-/winkelpand met mogelijkheid om meerdere wooneenheden te realiseren is voor verkoop beschikbaar. Omstreeks begin 20e eeuw is het pand op traditionele wijze gebouwd.

Het woon-/winkelpand is uitstekend gelegen aan de Vale Hen. Met letterlijk om de hoek de historisch binnenstad van Hoorn met zijn jachthaven, musea, eetgelegenheid, theater en het toekomstige stadsstrand. Tevens is NS-station Hoorn op loopafstand en met de auto rijd je binnen no-time op de A7 richting Amsterdam.

Transformatie tot meerdere wooneenheden sluiten wij niet uit, daar de gemeente Hoorn als speerpunt heeft om leegstand in de binnenstad te voorkomen en wonen boven winkels stimuleert met diverse subsidies. Informeer bij de gemeente Hoorn naar de mogelijkheden.

Vloeroppervlakte
De winkelruimte (begane grond) omvat in totaal ca. 96 m² bvo (bruto vloeroppervlakte) exclusief de trapopgang van de bovengelegen woonruimte.

De bovengelegen woonruimte is circa 137 m² bvo, welke als volgt is onderverdeeld:
– Entree/hal begane grond circa 4 m² bvo;
– Eerste verdieping circa 68 m² bvo;
– Tweede verdieping circa 57 m² bvo;
– Derde verdieping circa 8 m² bvo;

Conform NEN 2580 meetrapport opgesteld door Object & Co, beschikbaar bij Van Overbeek Bedrijfsmakelaars.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan Binnenstad en heeft als bestemming centrum-2. Met deze bestemming behoort het tot de mogelijkheden om op de begane grond te wonen. Bij twijfel over het toestaan gebruik adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Energielabel:
Energielabel D

Koopcondities

Vraagprijs: € 475.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau: In overleg

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Aanvaarding: In overleg (voorkeur spoedig).

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
96 m2
Label
D
Einddatum
22 November 2023
Toon meer

Kaart